Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki planovi

Jedan član 2Cellosa uskoro će pred oltar, a kum je Elton John?!

2cellos
Foto: Jurica Galoić/Pixell
1/14
29.03.2017.
u 08:59

Stjepan Hauser i Luka Šulić sinoć su promovirali u Zagrebu svoj novi album "Score" i otkrili koji će od njih dvojice uploviti u bračnu luku

Svjetski proslavljen violončelistički duo Stjepan Hauser i Luka Šulić sinoć su u Zagrebu predstavili svoj novi album "Score", na kojem se nalazi 14 poznatih filmskih tema.

Dečki iz 2Cellosa na promociju su došli u društvu svojih djevojaka Jelene Rozge i Tamare Zagoranski, a na promociju su došli i bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić, Luka Nižetić, Nina Badrić, Branko Đurić Đuro, Milan Bandić i Ivo Josipović.

Za Dnevnik.hr glazbenici su pričali i o privatnim planovima, a na pitanje koji će od njih dvojice prvi stati pred oltar, Stjepan je odgovorio da će to biti Luka i njegova djevojka Tamara.

– Kum će mu biti Elton John jer zna da će dobiti bolji dar nego da mu ja budem kum. Onda neće ništa dobiti. Sve je on to izračunao – u šali je kazao Stjepan.

Iako su on i Jelena Rozga već neko vrijeme zaručeni, par se ne želi vjenčati već su odlučili da će biti vječni zaručnici. 

≥≥Jelena Rozga predstavila novu pjesmu u kojoj je ovakav refren: 'Lete suze kao da gađam se žiletima'

≥≥2Cellos odbili Trumpov poziv da sviraju na njegovoj inauguraciji

Komentara 1

RI
ribar110
09:18 29.03.2017.

Kada vidim tko je bio na promociji nekako su mi manje simpaticni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije