Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U humanitarne svrhe

Janica Kostelić s nećakom Ivanom skijala na Sljemenu, došao i premijer Plenković

Zagreb: Humanitarna skijaška utrka Do cilja zajedno na Bijelom spustu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
26.02.2017.
u 15:52

Dvogodišnji sin Ivice Kostelića prvi put je na skije stao prije par mjeseci i tata je pohvalio njegovu spretnost na skijama

Na Sljemenu je danas održana humanitarna skijaška utrka Do cilja zajedno koju su organizirali su skijaški klub Žuti mačak, Zaklada Hrvatskih sportaša i Hrvatska glazbena unija kako bi našim sportašima Specijalne olimpijade olakšali odlazak na Zimske svjetske igre Specijalne olimpijade koje se od 14. do 25. ožujka održavaju u Austriji.

Poznate osobe iz političkog, sportskog i javnog života podržali su ovu humanitarnu akciju, uključujući i premijera Andreja Plenkovića, a Janica Kostelić na utrku je došla s nećakom Ivanom. Ne čudi što se dvogodišnji Ivan već sada tako dobro snalazi na skijama jer osim tete Janice i tate Ivice i mama Elin mu je skijašica.

Ivan je na skije, koje je dobio još kad se rodio, stao prije par mjeseci i tata Ivica tada se za Stroy pohvalio kako se maleni odlično snašao na skijama. 

>>Ante Kostelić: Ivicu bi spasila operacija, ali on to više ne želi

>>Ivičin sin na skijama! Pogledajte prve skijaške korake nasljednika Kostelićevih​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije