Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo izdanje singla

Jacquesov 'Nov čovjek' u remiksiranom ruhu

jacques
Foto: PR FOTO
1/2
02.03.2015.
u 15:15

Maštovitost i originalnost u glazbi cijenim iznad svega, a Motiwwwo me svaki put iznova iznenadi svojim vrhunskim rješenjima, kaže Jacques

Nakon uspješne suradnje na ljetnom hitu 'Brazil', popularni mentor showa "The Voice", Jacques Houdek, odlučio je glazbenom producentu Daliboru Pauriću povjeriti remiks svog aktualnog hit singla "Nov čovjek" koji je u nekoliko tjedana osvojio vrhove top ljestvica!

– Maštovitost i originalnost u glazbi cijenim iznad svega, a Motiwwwo me svaki put iznova iznenadi svojim vrhunskim rješenjima, zato sam im dao potpunu slobodu u kreativnom izražavanju i već prvi njihov prijedlog s oduševljenjem odobrio. Stvarno su sjajni glazbenici, s velikim veseljem izjavio je Jacques Houdek koji već tjednima osvaja srca milijunskog gledateljstva u medijskom spektaklu, showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske".

Glazbeni producent Dalibor Paurić je o nastavku njihove suradnje dodao:

– Jacques je umjetnik kojeg neizmjerno cijenim, a novi singl bio mi je velik izazov jer se radi o sjajnoj baladi Aleksandre Milutinović. Mislim da smo obavili dobar posao i da će publika biti ugodno iznenađena ovom pjesmom u remiksiranom ruhu.  Jedva čekamo čuti reakcije publike!

U pauzama između snimanja i intenzivnih proba sa sjajnim kandidatima svoga tima, jedan od najljepših hrvatskih vokala marljivo priprema svoj solistički koncert u Lisinskom koji će se održati upravo na Jacquesov 34. rođendan, 14. travnja, a na kojem će mu se pridružiti i mnogi gosti čija se imena za sada drže u tajnosti. Nakon rasprodanog zagrebačkog kluba SAX! i četverosatnog koncerta kojim je oduševio svoju publiku, Jacques se nada da će i njegova omiljena koncertna dvorana koju je u svojoj karijeri rasprodao već pet puta biti prepuna obožavatelja glazbe koja je njegov glavni pokretač.

>> Jacques: Tu pjesmu nikad nisam izveo jer nisam siguran u svoj seksepil

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije