Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći album

Izašao 'Viski', novi hit album Lidije Bačić

Lidija Bačić
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
23.01.2015.
u 14:02

Atraktivna Lidija plijeni pažnju publike gdje god se pojavi, niz uspješnih hitova sada je objedinila na novom albumu 'Viski' koji je izašao u izdanju Scardone.

Nakon albuma 'Daj da noćas poludimo' Lidiji je izašao novi, treći studijski album nazvan po njezinoj najklikanijoj pjesmi - 'Viski'

Na albumu se nalaze i ostali hitovi kojima je Lidija pridobila velik broj obožavatelja diljem regije - 'Vozačka dozvola', 'Adio', 'Nasmij se sestro', 'Naivna sam, ali nisam luda', duet 'Dalmatinac i Dalmatinka' sa Mladenom Grdovićem i 'Kupila cura mala' sa Miroslavom Škorom.

Slušatelji će uživati i u sporijim baladama 'Krivi čovjek' i 'Ja ću samo tvoja bit' za koju je Lidija osvojila nagradu na šibenskom festivalu za najbolju izvedbu, u ovim pjesmama njezin snažan vokal najviše dolazi do izražaja. Kroz zadnjih par godina Lidija Bačić zadobila veliku pažnju, svaka pjesmu koju predstavi publici instantno postane hit, a prostori u kojima nastupa redovito su popunjeni.

'Dragi moji prijatelji i fanovi, drago mi je da vam nakon četiri godine konačno mogu predstaviti svoj treći studijski album znakovitog naslova Viski. Na tom albumu možete pronaći sve moje najuspješnije pjesme poput Viskija, Vozačke dozvole, Nasmij se sestro, Adio i mnoge druge. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u njegovom nastajanju.'- poručila je Lidija uoči izlaska albuma.

>>Lidija Bačić spremna na gašenje vatre

>>Ovako je Lidija Bačić izgledala sa 15 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije