Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit Records

Ivana Marić predstavlja novu pjesmu "Zašto to toliko traje"

Ivana Marić
Foto: Vjeko Šunjić i Avik Shanich
1/4
29.10.2014.
u 13:11

Diskografska kuća Hit Records ponosno predstavlja novu suradnju sa jednim od najboljih ženskih vokala, Ivanom Marić. Osim nove suradnje, Ivana je pripremila puno toga novoga i zanimljivoga, a ono najbitnije to je nova pjesma koja nosi naziv „Zašto to toliko traje“.

U Ivaninoj karijeri dogodile su se velike promjene, koje će publika osjetiti u pjesmama kroz odlične aranžmane, produkciju, a i Ivanino zadovoljstvo itekako će se primjetiti.

Prelazak u diskografsku kuću Hit Records, ističe Ivana za nju je ogromna stvar, a kako kaže u okruženju sa spomenutom ekipom osjeća se veliki entuzijazam.

Osim nove diskografske kuće Hit Records, Ivana je oko sebe okupila potpuno novu ekipu koja od stilista, vizažista, autora, producenata, stoga ne sumnjamo u veliki uspjeh cjelokupne ekipe, koja je odlučila napraviti pravi boom na glazbenoj sceni.

Nova pjesma „Zašto to toliko traje“ svježe je izašla iz autorske radionice Ante Pecotića, koji takoðer ističe kako se iznimno veseli suradnji sa Ivanom Marić i vjeruje u sve što se u budućnosti sprema.

'Ova pjesma je kao skrojena za nju. Znamo se već duže vrijeme, ali čini mi se da je tek sada došlo pravo vrijeme za suradnju, jer smo se na taj način bolje upoznali', rekao je Pecotić, s kojim Ivana priprema pjesme za svoj drugi solo album.

Suradnja sa Antom Pecotićem za mene je totalno osvježenje. Oduševljava me prije svega kao čovjek, kao osoba sa kojom je lako komunicirati, dogovarati, snimati, a uz to je i odlično društvo za popiti kavu. O njegovom stažu i iskustvu ne trebam govoriti, osim da se nadam da ću svojom interpretacijom iznijeti njegove pjesme na najbolji mogući način, te da će se sva pozitivna energija prenijeti na slušatelje.“, rekla je Ivana Marić

Video spot je u pripremi, dogovaraju se posljednji detalji, a do tada uživajte u novoj pjesmi zanimljivog naslova „Zašto to toliko traje“.

Donosimo i intervju u kojem su Ivana Marić i Ante Pecotić otkrili sve o novoj suradnji, nastajanju nove pjesme „Zašto to toliko traje“, kako je došlo do suradnje sa Hit Recordsom, kao i još poneki zanimljivi detalj. Ne propustite doznati što je sve novo Ivana pripremila.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije