Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVOTA OD ŽIVOTA

Ivana Marić: Kao svaka prava žena iz BiH, radim odličan burek

Ivana Marić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
26.07.2016.
u 08:57

Nakon nastupa u showowima Nove TV Ivana Marić predstavila je novi singl

Vruće ljetne ritmove u novom singlu “Divota od života” predstavila nam je Ivana Marić. Funky ritam zamijenio je balade na kakve smo navikli od Ivane u prijašnjih nekoliko singlova. Pjevačica rodom iz Čapljine posvetila se tako glazbenoj karijeri nakon što smo je protekle godine gledali u dva showa Nove TV – Tvoje lice zvuči poznato i Masterchef.

– Angažmani na televiziji oduzimali su mi puno vremena i energije, a za to vrijeme sam tražila neki novi zvuk jer mi je bilo jasno da moram ići dalje. Dogodilo se da sam se upoznala s projektom Funky Destination i oni su mi ponudili “Divotu od života”.

Napravili smo i spot u kojem smo željeli pokazati kako se mladi mogu i drukčije zabavljati, slušajući bend uživo, a ne neke ritmove koji ih tjeraju da se penju po stolovima – veli Ivana kojoj ne smetaju istočnjački ritmovi, nego smatra da ljudima treba ponuditi i drugu glazbu za zabavu. Ona se, dodaje, najbolje zabavlja dok je na pozornici. Iskustvo u zabavnim showovima Nove TV doživjela je dvojako. U Masterchefu je, kaže, bila puno opuštenija.

– Ne smatram se vrhunskom kuharicom pa se tu i nisam željela dokazati, za razliku od pjevanja i plesanja, što mi je posao. U Masterchefu sam puno naučila, no kuhanje moraš voljeti da bi se bavio time. Ja sam kampanjac koji kuha kad baš mora.

Drago mi je da sam kao prava žena iz Bosne i Hercegovine dokazala da znam napraviti dobar burek, a gledatelji su mogli vidjeti kako pjevačice mogu i razvući jufku, a ne se samo dobro našminkati i obući – kaže Ivana kojoj je drago što njena kćerkica, šestogodišnja Vita Marija nije baš zainteresirana za televiziju pa nije ni gledala mamu dok je sudjelovala u showovima. No zato je suprug Vjeko Šunjić bio ljubomoran.

– On je u našoj kući glavni kuhar. Ima više ljubavi i vremena za kuhinju, tako da mu rado prepuštam kuhaču. Kad je prije nekoliko godina počeo Masterchef, govorio je da će se prijaviti, ali sam mu rekla da sam ipak ja zvijezda u kući.

Sad mi je rekao da ću mu uzeti kuharsku slavu. No zato je dobio ulogu DJ-a u mom novom spotu – u šali nam kaže Ivana. Njena obitelj sprema se na odmor na otoku Lastovu, gdje će održati koncert s Alanom Hržicom, a posjetit će i Ivaninu Hercegovinu. Poslije odmora vraća se u nove radne pobjede. Spreman je i drugi singl koji će ponovno biti plesni. 

>> Ivana Marić otkrila: Djevojčica mi ima pet godina, a već govori tri jezika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije