Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usne varane

Ivan Zak: Ovaj album donosi glazbena iznenađenja, vjerujem da ću dobiti i novu publiku

Ivan Zak
Foto: Anita Nadj
1/4
27.04.2015.
u 13:05

Pjevač Ivan Zak svojoj je publici predstavio novi, dugoočekivani album "Usne varane"

Zlatnom tiražom obojen album "Bolja od najbolje“ napokon je dobio svog nasljednika! Ove subote u Tisak medija centru Ivan Zak svojoj je publici predstavio novi, dugoočekivani album "Usne varane".

Lijep i sunčan dan izmamio je na zagrebačku špicu stotine fanova koji su se počeli okupljati već od ranog jutra kako bi među prvima postali vlasnici novog albuma i fotografirali se sa svojim omiljenim pjevačem. Redovi fanova koji su pristizali iz Varaždina, Osijeka, Požege pa i samog juga Hrvatske nisu jenjavali puna tri sata, a Ivan ih je sve strpljivo dočekao i sa svakim razmijenio nekoliko riječi.

Čak su i slučajni prolaznici znatiželjno zastali pred masom koja se okupila u centru grada.

Ivan je već ranije najavljivao novi album kao autorski zreliji jer je to i logičan nastavak na prethodni.

– Smatram da novi album odiše prepoznatljivošću i osobnim potpisom, a vjerujem da ću njime dobiti i neku novu publiku jer on ipak donosi i nova glazbena iznenađenja – rekao je Ivan Zak

Album "Usne varane“ sadrži 12 pjesama, od kojih je već šest poznatih; „Jedna noć“, „Škripi veza“, „Usne varane“, „Duguješ mi ljeto“, „Daleko“, i njegov aktualni singl „Jedan u nizu“ koji se već 5 tjedana nalazi u samom vrhu nacionalne top ljestvice najslušanijih singlova.

Ivan Zak autor je glazbe i teksta svih pjesama na albumu, a uz pomoć prijatelja Luke Kovačića, Damira Rogine i Miljenka Pušića zaslužan je i za sve aranžmane.

– Veliko hvala mojim vjernim fanovima koji su mi inspiracija i veliki poticaj za ići dalje – izjavio je Ivan Zak pred samo izdavanje svog novog autorskog albuma, a da je zahvala jednako uzvraćena, fanovi su dokazali upravo svojim reakcijama.

>> Ivan Zak družio se s obožavateljima na potpisivanju novog albuma

Ključne riječi

Komentara 2

MA
manuutd
14:45 27.04.2015.

Daj ajde..jako ružna glazba

ĆA
ćaćaća
18:38 27.04.2015.

seljačija koju samo klinci još nisu skužili...iz priložene fotke se to vidi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije