Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani piva u karlovcu

Ivan Zak oduševio publiku, večeras spektakularno zatvaranje koncertom Jelene Rozge

Ivan Zak
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
31.08.2014.
u 11:10

Rasplesana i raspjevana atmosfera vladala je posljednjih deset dana na obali Korane, a upravo tako bilo je pretposljednji dan same manifestacije.

Dani piva u Karlovcu ove godine ispunili su sva očekivanja posjetitelja, koji su imali prilike uživati u bogatom programu sjajnih glazbenika.

Rasplesana i raspjevana atmosfera vladala je posljednjih deset dana na obali Korane, a upravo tako bilo je pretposljednji dan same manifestacije.

Sinoćnjim koncertom, šarmer u pjesmama, a energičan na pozornici Ivan Zak, doslovno je raspametio i bacio u delirij pripadnice ljepšeg spola.
Svojoj publici pjevač je još jednom priredio večer začinjenu najvećim hitovima 'Bolja od najbolje', 'Naučila si me', 'Ilegala', 'Tko mi te krade', 'Škripi veza', 'Usne varane', aktualnim hitom 'Duguješ mi ljeto', koji je obilježio ovo ljeto, te brojnim drugim pjesmama.

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL

Jedan od najangažiranijih izvođača koji u posljednje vrijeme niže same uspjehe u cijeloj regiji, publiku je odličnim nastupom zagrijao od samog početka, pa sve do kraja, a za sve one koji su propustili koncert donosimo fotogaleriju Filipa Treznera.

Večerašnjim spektakularnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge završavaju 28. Dani piva u Karlovcu!

Stoga, okupite društvo i pravac Karlovac, gdje vas očekuje još jedna večer za pamćenje, a popularna splitska pjevačica bez sumnje će prirediti pravi spektakl.

Ne propustite koncert Jelene Rozge, kojim će završiti ovogodišnji Dani piva u Karlovcu!

>>Jole velikim hitovima protresao Karlovac

>>Ivanu Zaku uručena srebrna ploča za album 'Bolja od najbolje'

Komentara 5

RI
RINMA
15:01 31.08.2014.

Te pripadnice ljepšeg spola koje je umjetnik "raspametio I bacio u delirij" su djevojčice 1. - 5. razred osnovne škole koje bi u vrijeme koncerta trebale odavno ploviti lijepim snovima. Isto se ponavlja i večeras.

DU
Deleted user
22:53 31.08.2014.

Parada cajki i primitivizma nalik na vašare u istočnom susjedstvu.

ME
melinda
19:25 31.08.2014.

Nazalost sve je bilo super osim sto je thompson pokvario opci dojam svoim pozivom na mrznu prema drugim i tako upropastio ovu velicanstvenu priredbu koja je trebalo da pkaze hrvate kao postene i vrijedne ljude nazalost policija nije zabranila thompsonovu smisljenu provokaciju i steta je svih postenih ljudi koji ne podrzavaju zlo i mrzn ju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije