Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Usne varane"

Ivan Zak najavljuje izlazak novog albuma i druženje s fanovima!

ivan zak
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/7
17.04.2015.
u 11:10

Posljednjih mjesec dana za Ivana Zaka bilo je nevjerojatno aktivno – dobio je Zlatnu ploču, snimio novi spot i dovršio novi album koji izlazi za točno tjedan dana!

Do izlaska dugoočekivanog albuma „Usne varane“ Ivana Zaka ostalo je još samo tjedan dana!

Posljednjih mjesec dana za Ivana Zaka bilo je nevjerojatno aktivno – najavio je izlazak novog albuma, dobio Zlatnu ploču za album „Bolja od najbolje“, snimio je novi spot koji izlazi za nekoliko dana i oduševljeno se priprema za veliko finale izlaska albuma koje će se održati za tjedan dana!

Sljedeća subota, 25.travnja, točno u podne, u Tisak media centru, Gajeva 2, rezervirana je za sve fanove Ivana Zaka koji su proteklih mjeseci s nestrpljenjem iščekivali njegov novi album. Fotografiranje s Ivanom Zakom, potpisivanje albuma i šetnja po zagrebačkoj špici – zapišite to u kalendar već sada i ne propustite biti među prvim vlasnicima novog albuma Ivana Zaka „Usne varane“.

Rasprodani koncerti diljem Hrvatske te milijunski YouTube pogledi svake njegove pjesme, dokaz su da je Ivan Zak jedan od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj, a u prilog tome govori i činjenica da je njegov aktualni singl „Jedan u nizu“ ovaj tjedan pri samom vrhu nacionalne top ljestvice najslušanijih singlova.

Što još možemo očekivati na novom materijalu, otkrio nam je Ivan.

Mislim da će se fanovi čak i iznenaditi kad čuju neke pjesme! Mogu reći da će ovaj album sa 12 pjesama biti raznovrsniji nego prošli – kaže Zak.

Više o Ivanu Zaku, nadolazećim koncertima i zbivanjima pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici.

>>Zaku dodijeljena Zlatna ploča za album 'Bolja od najbolje'

>>Poznati izvođači ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije