Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neumorni pjevač

Ivan Zak unajmio je avion i jedva stigao na nastup u Ljubljanu

ivan zak
Foto: Josip Kevrić
1/3
22.10.2014.
u 07:25

Prvo je bio u Sloveniji na tonskoj probi, a nakon toga sjeo je u avion te se zaputio u Split...

Ivan Zak privatnim je avionom letio na koncerte. Pjevač je, naime, isti dan imao zakazana dva koncerta, ali u dvije države. Prvo je bio u Sloveniji na tonskoj probi, a nakon toga sjeo je u avion te se zaputio u Split

– Nisam htio razočarati brojne obožavatelje pa je privatni avion bio jedino rješenje. Inače ne znam kako bih stigao na nastup u Ljubljani – rekao je Ivan Zak.

Pjevač je, naime, isti dan imao zakazana dva koncerta, ali u dvije države. Prvo je bio u Sloveniji na tonskoj probi, a nakon toga sjeo je u avion te se zaputio u Hrvatsku, točnije u Split. Neumorni Zak nakon splitskog nastupa opet je privatnim avionom otišao do Ljubljane, gdje je također imao zakazan koncert.

– Ma kakav umor. Držao me je adrenalin. Zaista je doživljaj letjeti avionom. Malo promjene mi je dobro došlo. Mogao bih se naviknuti na ovakav luksuz – šali se pjevač. Vožnja avionom stajala je 35.000 kuna, ali to nije platio pjevač nego organizator koncerta u Splitu.

Foto: Josip Kevrić

>>Ivan Zak oduševio prepuni Green Gold Club

>>Ivan Zak oduševio publiku, večeras spektakularno zatvaranje koncertom Jelene Rozge

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije