Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena

Indira se pohvalila novom frizurom pa iznenadila obožavatelje

'15.06.2013., Vodice - Zavrsna vecer CMC festivala 2013. na kojem je nastupilo 28 izvodjaca iz cijele Hrvatske. Indira Vladic i Colonia.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
18.02.2017.
u 09:43

Popularna pjevačica Indira Levak na Facebooku se pohvalila novom frizurom koja i nije baš oduševila njezine obožavatelje

Popularna pjevačica Indira Levak na Facebooku se pohvalila novom frizurom koja i nije baš oduševila njezine obožavatelje. Pjevačica Colonije je, naime, objavila fotografiju s ispeglanom plavom kosom do ramena

– Frizura je lijepa, ali neeee. Kratka kosa ističe crte lice i stoji ti bolje kratko – napisala je Indiri jedna obožavateljica. Slični su bili komentari i drugih fanova. 

Indira je tijekom karijere eksperimentirala s bojom kose i frizurama no već godinama nosi kratku plavu kosu koja joj, slaže se većina, najbolje stoji. 

>> Indira Levak: Zaključali smo ljubav 
na zidu Julijine kuće

Komentara 5

JM
ja-ma
17:14 18.02.2017.

Ok.Obrisan mi komentar,a sad ću ponovno ne uporebljavajući pravu riječ koja počinje sa "trans"(otkad je to zabranjeno???).Dakle,izgleda mi kao muškarac sa ženskom frizurom.

SW
swic
11:53 18.02.2017.

Indira uvijek lijepa , sve joj lijepo stoji

BE
beloslavcanin
16:55 18.02.2017.

Indira je lavica! Super izgledala uvjek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije