Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi režim prehrane

Halid Bešlić suočava se sa zdravstvenim problemima i otkriva hoće li mu ovo biti zadnja turneja

14.09.2015., Zagreb - Pjevac Halid Beslic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
30.03.2017.
u 08:36

Pjevač ima zdravstvenih problema, brinu ga sve češći teroristički napadi, a uoči izlaska 17. albuma najavio je i svoju posljednju turneju

Uoči koncerta u Varaždinu 16. travnja legendarni pjevač Halid Bešlić prisjetio se posljednjeg koncerta u tom baroknom gradu kada je srušio rekord posjećenosti tamošnje Arene. Rekord drži i u zagrebačkoj Areni te na stadionu Koševo. 
Pjesmom “Ja bez tebe ne mogu da živim” najavljuje novi, 17. album kojim nastavlja 38 godina dugu glazbenu priču. No jedno će poglavlje završiti.

– Ove ću godine objaviti album, a nova će turneja možda biti posljednja. Klasične turneje, čini mi se, više neću moći raditi, ali pjevat ću dok sam živ – rekao je Halid za In Magazin Nove TV.

Putovanja ga vesele, koncerte i dalje održava diljem Europe, ali priznaje da ga zabrinjavaju sve češći teroristički napadi o kojima izvještavaju mediji.

– Razmišljam o tome što ako se nađem na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, ali što ćeš, mora se živjeti. Ludilo vlada u svijetu, volio bih da to prestane – kaže glazbenik.

Halid se u posljednje vrijeme suočava i sa zdravstvenim problemima, ali sve ipak drži pod kontrolom.

– Malo je šećer učinio svoje, no uzimam lijekove, malo sam prilagodio prehranu, izbacio večeru i kruh – rekao je 63-godišnji sarajevski pjevač. 

>>Kemo mi je ‘Jedne noći u decembru’ napisao na kutiji cigareta, dok je čuvao stražu

>>Suze i smijeh na koncertu u spomen na Kemala Montena

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Dada24
10:44 30.03.2017.

Pa dosta ti je bilo. Odmori sad sljedecih 40 god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije