Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članovi benda autori glazbe

Grupa K.I.P predstavlja spot za pjesmu 'Nestani'

K.I.P.
Foto: Promo
24.05.2016.
u 19:00

Crno-bijeli spot koji će večeras premijerno biti predstavljen na portalu Večernjeg lista i CMC televiziji potpisuju članovi benda, Goran Arbanas i Viktor Saftić

Zagrebačka grupa K.I.P. predstavlja četvrti singl "Nestani" za koji su sami napisali glazbu, dok je tekst pjesme djelo pjevačice Željke Večerin. Pjesma je snimana u studiju ZG Zvuk kod Hrvoja Prskala koji je ujedno i autor aranžmana. Crno-bijeli spot koji će večeras premijerno biti predstavljen na portalu Večernjeg lista i CMC televiziji potpisuju članovi benda, Goran Arbanas i Viktor Saftić.

 

 

Posljednji singl, "Maska" bend K.I.P. objavio je u rujnu prošle godine, a pjesme "Tajna sreće", koja je proglašena pjesmom godine po izboru slušatelja Cenera na Radiju 101 te "Jedna od njih" doživjele su odličan radijski airplay. Članovi grupe K.I.P. su Željka Večerin (vokal), Tomislav Kralj (bubanj), Viktor Saftić (solo gitara), Goran Arbanas (lead gitara) i Nenad Ćirović (bas).

>> 'Mi smo poput mornara koji dugo plove, a onda se vrate doma svojim voljenim suprugama'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije