Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrađujemo

Grupa Buđenje 22. svibnja dolazi u Sax!

grupa Buđenje
Foto: PR FOTO
1/4
20.05.2015.
u 09:45

Nakon velikog koncerta u Tvornici kulture, grupa Buđenje ponovno nastupa u Zagrebu – sada je na redu klub Sax!, u petak, 22. svibnja!

Posljednji singl ovih pop-rock romantičara, „Nije to ljubav“  i dalje osvaja radijski eter širom zemlje, a publika u Saxu uživat će i u ostalim hitovima Buđenja poput „Ne govori više“, „Oprostija bi sve“, „Ljubav nema pravila“, „Pusti“ i drugima iz njihove dugogodišnje karijere.

Intimni klupski ambijent bit će idealna prilika i za neke male glazbene eksperimente:.

-Svirke u klubovima poput Saxa uvijek su nam veliki gušt zbog neposrednog kontakta s publikom i posebnih glazbenih momenata koji se mogu izroditi zbog te razmjene energije. Set lista je spremna, ali i mi smo spremni potpuno je izmjeniti ovisno o tome kako publika diše. Bit će to, dakle, jedan interaktivan koncert kojem se jako veselimo. Dapače, nećemo se buniti i ako se netko iz publike ohrabri i zapjeva s nama na pozornici!- kroz šalu najavljuje Darko Bakić, frontman i autor Buđenja te dodaje kako je bend za neke pjesme pripremio potpuno nove aranžmane, prilagođene klupskoj atmosfer

Koncert u Saxu bit će i prilika za predah od studijskog rada – bend ovih dana priprema izlazak novog singla „Sve da hoću“ na kojem će im se pridružiti njihov glazbeni prijatelj, Neno Belan. To će ujedno biti i jedan od singlova kojim se najavljuje izlazak novog, četvrtog po redu studijskog albuma Buđenja najavljenog za jesen.

Cijena ulaznice za koncert u pretprodaji iznosi 40 kuna (na dan koncerta iznosit će 60 kuna).  Početak je planiran od 22 sata.

Više detalja pratite na službenoj Facebook stranici Buđenja.

Nagrađujemo naše čitatelje!

Darujemo 2x2 ulaznice za koncert grupe Buđenje u Saxu. Sve što trebate napraviti je poslati svoje podatke na nagrade@vecernji.net. Mail naslovite 'Karte za koncert grupe Buđenie'Sretno!

>>Grupa Buđenje: Spremamo suradnju s Nenom Belanom!

>>Poslušajte akustičnu verziju singla 'Nije to ljubav' grupe Buđenje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije