Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet hit

Grašo pjeva, a Huljići napisali novu pjesmu "Ne znan za se"

Novi spot Petra Graše "Ne znan se"
Foto: Youtube Screenshot
1/4
31.08.2016.
u 09:30

Novi Grašin hit ujedno je i naslovna pjesma nove RTL-ove serije "Prava žena"

Nakon uspješne ljetne turneje Petar Grašo predstavlja novu uspješnicu “Ne znan za se”. Singl je ujedno i naslovna pjesma nove RTL-ove serije “Prava žena”.

Autori su novog hita Vjekoslava i Tonči Huljić, a za mastering pjesme zaslužan je Andres Mayo, dobitnik dva latino Grammyja. Spot je sniman u studiju Jadran filma, a Grašo je imao priliku vidjeti kako je to biti glumac.

 

– Jako primamljivo izgleda sve što sam vidio, no radije se držim klavira jer mi to ipak najbolje ide – rekao je pjevač te prokomentirao pjesmu:

– Ima snagu i ljepotu mediteranske pjesme te se nadam da će doći do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo. 

>> Obožavateljice zbog Graše okupirale Makarsku

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
13:30 31.08.2016.

to je SHIT a ne hit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije