Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajka na Šolti

Glumica Nataša Janjić uživa u ljetnim radostima, ali i u novoj ljubavi

Nataša Janjić
Foto: Instagram
1/2
27.07.2016.
u 09:10

Na društvenim mrežama poručila je svima da je ne ometaju

Iako joj ljeto protječe radno zbog snimanja nove dramske serije “Prava žena“, glumica Nataša Janjić pronašla je nekoliko slobodnih dana te se zaputila prema jugu. Baterije za nova snimanja puni na Šolti, gdje se izležava na suncu uz kristalno plavo more.

Za plažu je odabrala samo minijaturni bikini, a od radoznalih pogleda i sunčevih zraka skriva se glomaznim i trendi šeširom.

Na društvenim mrežama poručila je svima da je ne ometaju dok se nalazi na odmoru te zaključila da je život lijep. A mlada glumica svakako ima razloga za takve zaključke. Osim što radi na novoj seriji, već je neko vrijeme u sretnoj ljubavnoj vezi s produkt-dizajnerom Samirom Šećerkadićem.

>> Labirint ljubavi, ljubavni drvored i mjesto za ljubljenje na rivi

Komentara 13

BA
bazana
11:53 27.07.2016.

Izvrsno. Neponovljivo. Jel rasturila još jedan brak ili nešto drugo?

DU
Deleted user
14:16 27.07.2016.

Preko društvenih mreža poručila neka je nitko ne ometa???? Ono,ja sam na Šolti, ta i ta ulica,to i to mjesto,u 17:43 ću se u erotskom bikiniju prošetati tom i tom ulicom sa novom ljubavi svoga života ....i samo nek me netko pokuša uznemiravati.

BI
bijelocrveni
13:36 27.07.2016.

Neka mi netko objasni zasto se svaka s_ex avantura nasih posvudusa naziva ljubav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije