Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želja se ostvarila

Glumica Mirna Medaković otkrila sretnu vijest - trudna je!

Mirna Medaković
Foto: Pixsell
1/4
26.10.2016.
u 08:46

Glumica je u braku s Hrvojem Stepincem kojeg je upoznala na jedrenju 2012., a vjenčali su se prošle godine

Glumica Mirna Medaković i njen suprug Hrvoje Stepinac postat će roditelji, piše Story. Zvijezda serije Nove TV "Kud puklo da puklo" potvrdila je da je trudna, a beba će se roditi u prvoj polovici sljedeće godine.

Mirna i tri godine stariji Hrvoje upoznali su se 2012. godine na jedrenju, a vjenčali su se prošle godine u svibnju.

- Živjeli smo zajedno i prije braka, tako da je ulazak u brak značio želju da se naš odnos ozakoni i da osnujemo obitelj. Godina je brzo prošla, ako će i ostale godine ovako brzo teći, uskoro ću ostarjeti. Rezime je ljubav i razumijevanje, najjednostavnije i najtočnije - o prvoj godini braka ispričala je nedavno u intervju za Dnevnik.hr.  

Komentara 2

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
09:16 26.10.2016.

Ja sam jutros umao redovito stolicu, nije bilo kao u teretani cim sa procitao ovu divnu vijest koja će nam promijeniti život na bolje.

LE
LeonardS
11:01 26.10.2016.

Jooooj pa kako, što ,čudo pa što je jadna radila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije