navigacija Estrada 30
Kao Bambi

Giuliano u spotu s modelom godine Anom Batarelo

Iako iza sebe ima dugogodišnju glazbenu karijeru i, kako sam kaže, otpjevao je bezbroj božićnih koncerata, Giuliano je prošlog tjedna po prvi put u životu snimio pjesmu božićnog ugođaja.

Foto: PR FOTO

Iako iza sebe ima dugogodišnju glazbenu karijeru i, kako sam kaže, otpjevao je bezbroj božićnih koncerata, Giuliano je prošlog tjedna po prvi put u životu snimio pjesmu božićnog ugođaja. Odmah je snimio i spot, a u pomoć su mu uskočili prijatelji i kolege iz showa 'Ples sa zvijezdama': Giulianova partnerica Marija Marinčić, Ornela Vištica i Marko Herceg, Damir Hoyka i Tihana Matijaščić, Robert Schubert, Ana Domišljanović i Valentina Walme.

Posebna uloga pripala je pobjednici Izbora za model godine 2013, lijepoj Ani Batarelo. U veselom društvu, uz vino i gitaru, nije trebalo glumiti božićni ugođaj. - Eto zašto volim showbizz: Giuliano te pozove na uranjenu Božićnu proslavu, i mi svi dođemo i dobro se zabavimo, kroz smijeh je rekao Damir Hoyka.

- Osjećao sam se kao Bambi! Srećom, Ana je spretna klizačica pa me je vodila, ali mi je ipak nekoliko zabrinutih prolaznika savjetovalo da se ostavim klizanja i čuvam noge za ples, izjavio je Giuliano nakon snimanja spota. Redatelj spota Toni Banov, sin naše pjevačke dive Zorice Konđe i dirigenta Joška Banova, kaže da ćemo već ovog vikenda moći pogledati spot za pjesmu 'Oči boje meda'.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija