Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni show Dalibora Petka

Giuliano promovirao novu pjesmu 'Veći od ljubavi'

Giuliano
Foto: PR FOTO
1/4
28.05.2015.
u 13:06

Giuliano: 'Razmišljao sam ponovno pustiti kosu, ali je rupa na glavi sve veća'!

'Prvi put u životu snimio sam i spot prije nego što je pjesma izašla', rekao je Giuliano na Narodnom radiju. Pjevač je promovirao novu pjesmu 'Veći od ljubavi' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

'Godinama pokušavam okupiti tim ljudi koji će ostati uz mene. Da se družimo uz gitaru i radimo pjesme. Konačno mi se to dogodilo', rekao je Giuliano koji je novu pjesmu snimao s Branimirom Mihaljevićem i Fayom. 'Puno bude u studiju, ali pjeva malo', izjavio je Mihaljević najavivši da uskoro snimaju Giulianov duet s Mineom. 'Pjesma je ljubavna i jako joj se veselimo', rekao je Giuliano.

Prisjetio se i svog sudjelovanja u showu Tvoje lice zvuči poznato. 'Noge su mi u štiklama dobro izgledale jer su se dlake makle s njih. To je iskustvo kojeg ću se uvijek rado sjećati, ali ga neću ponavljati', izjavio je pjevač kazavši da se ne osjeća sex simbolom već momkom u najboljim godinama. 'Razmišljao sam ponovno pustiti kosu, ali budući da je imam sve manje i da je rupa na glavi sve veća, a kosa se lagano pretvara u perje, nemam što puštati', iskren je bi Giuliano, koji kaže da je savršena žena ona bez robe na sebi.

Dobio je zadatak intervjuirati Nives Celzijus, koja ga je pohvalila kao novinara. 'Pristaješ li da ovaj intervju nastavimo raditi na plaži u plićaku', pitao je Giuliano, a Nives je pristala pod uvjetom da ju kasnije odvede na večeru. 'Moje tri mane su što nemam mane, što se ne volim brijati i što sam preskroman', šalio se Giuliano koji je u životu požalio samo kad je pokušao biti ono što nije. Najzgodnijom pjevačicom na estradi proglasio je Severinu. 

Novi Giulianov video spot za pjesmu 'Veći od ljubavi' u izdanju Hit Recordsa.

Autor glazbe: Branimir Mihaljević
Autor teksta: Fayo
Autor aranžmana i glazbeni producent: Branimir Mihaljević

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije