Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera spota

Slavena Knezovića i Marilynku "osudio" Euroart band

euroband
Foto: PR FOTO
1/5
28.04.2015.
u 19:00

Euroart band snimio je novi singl i spot "Osuđen" u kojem gostuje popularni glumac Slaven Knezović te hrvatska verzija Marilyn Monroe

Euroart band snimio je novi singl i spot "Osuđen" u kojem gostuje popularni glumac Slaven Knezović te hrvatska verzija Marilyn Monroe. Za pjesmu tekst, glazbu i aranžman potpisuje Enes Tvrtković, a snimljena je u studiju "Šišmiš", pod glazbeno producentskom palicom Zorana Švigira.

Scenarij za spot potpisuje Neven Banfić, a snimateljica i montažerka spota je Suzana Arslani.

- "Sa Slavenom je bilo izuzetno zabavno raditi, a vidjelo se da je i njemu odlično "sjela" uloga bogataša, supruga Marilyn Monroe. "Marilynku" je utjelovila naša pjevačica Marijana, koja je bila prava atrakcija u Opatiji i Zagrebu, gdje smo snimali spot. Ovaj put smo se odlučili za bržu pjesmu, ali tematika je ostala ista, ljubav. Pjesma govori o iskrenoj ljubavi koja na kraju priče uvijek pobjeđuje. Nadamo se da ćete uživati slušajući pjesmu, kao što smo i mi uživali svirajući ju – izjavili su Euroartovci.

Dobitna kombinacija se ne mijenja, pa tako ni standardni članovi banda u sastavu Neven Banfić, Dario Sinjeri, Neno Kos, Branko Jemrić i Marijana Filipan, sada pojačani novim članom, pjevačem Igorom Drvenkarom.

>>'Tri, četiri godine na ratištu daju materijala za 400 života'

Komentara 1

SA
samoborka
00:21 29.04.2015.

Slaven izgleda kao sicilijanski mafioso, a doticna dama slici manje na Marilyn Monroe od mene:) A ja sam crnokosa, crnooka i ne nalikujem Merlinki ni 1%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije