Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerno pogledajte

Pogledajte spot grupe En Face za pjesmu 'Ti si ta'

en face
Foto: Screenshot
23.05.2015.
u 17:00

Scenarist i redatelj spota je Damir Jevtić, a momci su ga snimali u Rijeci. Nakon uspješnog jesenskog singla 'Zvijezda', En Face je novim singlom 'Ti si ta' postigao još veću uspjeh te se plasirao među 40 najslušanijih pjesama u zemlji

Singl 'Ti si ta' kojim će se riječka skupina En Face predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu, dobio je pripadajući videospot!

Scenarist i redatelj spota je Damir Jevtić, a momci su ga snimali u Rijeci. Nakon uspješnog jesenskog singla 'Zvijezda', En Face je novim singlom 'Ti si ta' postigao još veću uspjeh te se plasirao među 40 najslušanijih pjesama u zemlji.

Tekst i glazbu napisao je Sandro Bastiančić, a aranžman je djelo Robert Funčić i Alen Tibljaš. - Nikad nećemo pobjeći daleko od sebe, ne možemo i ne znamo. Društvo na CMC festivalu je ubitačno jako! Velika nam je čast nastupiti tamo i iskoristiti ovu medijsku podršku! Pjesma je nastala vrlo nedavno. Naime, skupljali smo materijale za novi album i jedna je od prvih stvari koje smo snimili!''

>>Pjesme s Eurosonga najavljivale ujedinjenja, ratove, borbu za prava manjina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije