Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena

Ella Dvornik priznala: Oteli su me u Tajvanu i bila sam u vezi u kojoj me dečko fizički zlostavljao

Ella Dvornik
Foto: Pixsell
1/4
18.01.2017.
u 12:33

Ella je na svom Youtube kanalu objavila video u kojem je s obožavateljima podijelila deset nepoznatih činjenica o sebi

Iskrena je i otvorena Ella Dvornik u videu koji je objavila na svom Youtube kanalu. S obožavateljima je odlučila podijeliti deset činjenica koje dosad nisu znali o njoj i oduševila ih je svojom iskrenošću. 

U videu je priznala kako je sa 17 godina otišla u Tajvan gdje su je oteli, priznala je da su za njene velike oči zaslužne leće koje nosi već godinama, da ne voli svoja velika stopala zbog kojih dugo vremena nije voljela nositi otvorene cipele, da obožava uredski pribor i da ima i umjetne zube. 

Njezine obožavatelje najviše je ganulo Ellino priznanje da je bila u vezi u kojoj je bila fizički zlostavljana.

– Taj dio mog života me obilježio i svaki put kad bi netko napravio ubrzan pokret ja bih se prepala ili bih počela plakati. To je trajalo tri godine i tek pred kraj veze moji prijatelji su svjedočili zlostavljanju. Nakon toga vezu sam prekinula – ispričala je Ella. 

Dugo poslije toga imala je noćne more u kojima je sanjala da je još uvijek u vezi s dečkom koji ju je zlostavljao i pokušava mu pobjeći.  

– Sad sam već prešla preko toga i nije mi više bitan čimbenik u životu, ali me označilo kao osobu. Tada sam bila potpuno drukčija osoba – iskreno je rekla. Obožavatelji su pohvalili njezinu hrabrost što im je to priznala i poručili joj da je izuzetna osoba.

Komentara 32

PA
pašameta
13:05 18.01.2017.

Draga nacijo, pada mi popularnost, pa puštam maštu sa lanca !

SX
sudbina x
13:04 18.01.2017.

Sve ama baš sve kako bi privukla pozornost. Što će biti sljedeće kad javnost prožvaće ovo navodno priznanje? Dali će to biti prostituiranje ili možda inscest ? I što nakon toga? Zaborav...

LI
liskovaca
12:39 18.01.2017.

guda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije