Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadba na jedrilici

Elita stigla u Dubrovnik na svadbu Harisa Džinovića

haris džinović
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/12
11.07.2014.
u 18:59

Roditelji Đine i Kana zajedno su već 11 godina, no tek su sada odlučili i službeno ozakoniti svoju vezu...

Haris Džinović i Melina Galić večeras će se vjenčati u Dubrovniku. Roditelji Đine i Kana zajedno su već 11 godina, no tek su sada odlučili i službeno ozakoniti svoju vezu. Vjenčat će se na brodu, a među slavnim uzvanicima su Slavica Ecclestone te Phillip Zepter.

Sinoć su održali svečanu večeru uoči vjenčanja. Slavni gosti okupili su se u staroj gradskoj luci, gdje ih je tender odvezao do jedrilice Maltese Falcon, na kojoj se se Haris i Melina vjenčati.

>>Haris Džinović i 30 godina mlađa Melina Galić vjenčat će se danas u Dubrovniku

Komentara 1

DU
dugi
20:21 11.07.2014.

A joj, pa vi ste (VL) izgubili svaku mjer.Djinovic se zeni, velika vijest. Slavica ce biti na svadbi, a pitam vas po cemu je to vazno? Slavica bila udana za onog kepeca (ali vrlo, vrlo bogatog) I kad ga je "ozenila" za milijune postala je slavna. Kako bi bilo a da ne kazemo koju rijec I za Djokovica. Ovog tjedna ja pocela nova serija u Americi. Nista neobicno kad to ne bi bila vrlo dobro docekana serija sa NASIM DECKOM I to skoro u glavnoj ulozi...... GORAN VISNJIC!!!!! Ali sto bi VL pisao tamo o nekom uspjesnom Hrvatu kad imaju Djinovica RIhanu, Djokovica I ostale cirkusante. Svaka vam cast , HRVATSKA NOVINO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije