Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz amerike

Ekskluzivni dnevnik klape Intrade: San Jose grad je po našem guštu

tomislav bralić
Foto: PR FOTO
1/2
22.10.2014.
u 12:43

Nakon uspješno odrađenih koncerata u Torontu, Vancouveru i Kaliforniji, slijede koncerti u Los Angelesu 25. listopada i New Yorku 26. listopada

Klapa Intrade i Tomislav Bralić nastupili su u San Joseu.

Nakon uspješno odrađenih koncerata u Torontu, Vancouveru i Kaliforniji, slijede koncerti u Los Angelesu 25. listopada i New Yorku 26. listopada. Ekskluzivno za Večernji list Tomislav Bralić otkrio je kako je San Jose baš po njihovoj mjeri.

– San Jose... grad po našem guštu, bar što se tiče klime, lipo toplo. Još jedan koncert je iza nas, dakle treći u pet dana. Moram ovom prilikom spomenuti i čovika koji nam je omogućio da nastupamo u velebnim teatrima Kanade i Amerike, Chach, u teatrima di su nastupili najveći svjetski pivači, orkestri. I tako sad nakon 12000 kilometara prijeđenih u pet dana, dobili smo četiri dana za zasluženi odmor – ispričao nam je Bralić.

>>Ekskluzivni dnevnik klape Intrade s američke turneje

>>Tomislav Bralić i grupa Intrade otputovali na turneju po SAD-u i Kanadi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije