Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
let zagreb-london

Ekskluzivni dnevnik klape Intrade s američke turneje

Klapa Intrade u Americi
Foto: Privatni album
1/20
20.10.2014.
u 14:29

Kako im je bilo na letu za Večernji list ispričao je Edi Bučić

Nakon uspješno odrađenih koncerata u Torontu, Vancouveru i Kaliforniji, pred Tomislavom Bralićem i klapom Intrade na redu su koncerti u Los Angelesu, 25. listopada i New Yorku, 26. listopada.

Kako im je bilo ekskluzivno je za Večernji list ispričao Edi Bučić:

- Eto nismo ni sili u avion već nose hranu, hranu koju mi u klapi zovemo "ratna hrana", sendvič od nekog beskvasnog kruha,ajme.

Dobro izdržat ćemo ove dvi ure do Londona, ali onih 7-8 do Toronta??? Mislim da ću pokušati prošvercati koji mesni doručak od Gavrilovića, pa di puklo da puklo. Ali što je to doletjeti do Kanade nakon Australije, to je ka otići u Zadru na kavu u Tonija kod četiri kantuna, pogotovo ako zaspeš i prespavaš cili put.

I nakon ugodnog leta eto nas u Londonu, u gradu di svi voze krivom stranom ceste, gradu koji je jedan sat zaostao za nama ( čitaj Hrvatskoj), što je još jedan dokaz da smo mi od pamtivijeka isprid njih.

>>Tomislav Bralić i grupa Intrade otputovali na turneju po SAD-u i Kanadi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije