Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup s bendom

Edo Maajka i puna Tvornica poručili "smrt fašizmu"!

Edo Maajka
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/14
19.03.2017.
u 11:51

Edo Maajka je sinoć pokazao publici dio novog arsenala i bilo je vidljivo da je taj arsenal ubojit i moćan te da se oboružan njime Edo Maajka nema razloga ničeg bojati na današnjoj hrvatskoj sceni kojom je već jednom žario i palio te nakon viđenog ne sumnjamo da će i opet.

Edo Maajka je sinoć u Tvornici nakon dužeg vremena nastupio s bendom u Zagrebu što je rezultiralo njegovom željom da razvali Tvornicu a u tom je naumu itekako uspio.

Sam je napomenuo da je četiri godine proveo u tišini planirajući i razmišljajući te da ove godine napada iz svih oružja. Sinoć je pokazao publici dio novog arsenala i bilo je vidljivo da je taj arsenal ubojit i moćan te da se oboružan njime Edo Maajka nema razloga ničeg bojati na današnjoj hrvatskoj sceni kojom je već jednom žario i palio te nakon jučer ne sumnjamo da će i opet. Pjesme poput No pasaran i Ne mogu disati već su drage njegovim fanovima a i ostale koje smo jučer čuli prvi put poput Bolje, bolje i Od sutra publiku će idući put natjerati da skaču i pjevaju ih kao već otprije poznate hitove.

Zna se tko je Edo i što predstavlja te protiv čega se bori cijeli svoj život i kasnije kroz glazbenu karijeru svojim moćnim stihovima te njegovi stihovi, kako stari tako i novi, savršeno sjedaju na svoje mjesto i pogađaju mete te je najsnažnija poruka koja je odjeknula jučer u Tvornici bila "smrt fašizmu".

Iza svega toga stoji iskrenost koju nitko ne može glumiti te činjenica da je Edo uvijek jedan od ljudi iz naroda te se uistinu tako i ponaša. Već su poznate njegove fore na vlastiti račun pa tako kaže da ovih dana otkada se vratio u Zagreb klinci pokazuju rukom na njega i govore "vidi, glava mu je fakat tolika!". Edo je čak prvi dio koncerta odradio u sakou za kojeg je rekao da je to prvi sako koji je kupio, ne računajući onaj za vjenčanje, jer inače izgleda "kao sladoled na štapiću".

Ovo..... 🙌🙌🙌#edomaajka

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Publika gladna Edinih nastupa je htjela još i još te se Edo ispričao rekavši da nemaju više spremljenog materijala pa mi možemo reći da jedva čekamo da uvježbaju još više pjesama.

>> Edo Maajka: Ljubav prema ženi i kćeri još ne znam izraziti glazbom

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Ključne riječi

Komentara 57

KA
karlodrago
12:01 19.03.2017.

Ako je Edo Majka pod fašizmom mislio na Tita i Miloševiča onda ga i ja pozdravljam ali ako veliča zločinca Tita i partiju,partizane, onda mu ja mogu odgovoriti sa antifašističkim pozdravom -za dom spremni-

Avatar vatrogasac
vatrogasac
12:18 19.03.2017.

Ta majkaa ili kako li se već zove,inače bosanski izbjeglica kome su ovaj narod i država pružili zaštitu i dom danas proziva tu istu državu i narod. Nezahvalni bjjednik,bolje nek priupita sunarodnjake zašto u Sarajevo naseljavaju horde islamskih ekstremista,nek tamoo traži ekstremizam!!

HR
hrUsrcu
12:03 19.03.2017.

edo neznam na koji si "fasizam" mislio, ali moj savijet ti je ili se okani politike ili slobodno kao zet u novu "slobodu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije