Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maštarije

Edita Misirić: Princa Harryja povela bih sa sobom na more jer je zabavan i jako drag

'22.07.2010., Zagreb - Edita Misiric, novinarka i voditeljica sportskih vijesti RTL-a. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
Foto: 'Boris Scitar/PIXSELL'
02.08.2014.
u 08:07

- U svojoj kolekciji imam preko trideset šešira, iako neke nisam nikada nosila. Teško je pronaći priliku u kojoj bih mogla nositi damske šešire s velikim obodom.

Voditeljica RTL-ova Exkluziv Tabloida Edita Misirić uskoro se sprema na godišnji odmor koji će provesti na Visu s dečkom. Neposredno prije odmora otkrila nam je nekoliko zanimljivih stvari o sebi.

Da možete birati, koga biste od poznatih poveli sa sobom na odmor?

- Od naših nikoga. Ali ako mogu birati i izvan naših granica, to bi definitivno bio princ Harry jer je zabavan i jako drag. Nema nikakvih odgovornosti jer nije prvi nasljednik krune, a opet ima sve. Ide kamo hoće i radi što hoće. Ipak, ne bih s njim sudjelovala u njegovim nestašlucima.

Da niste voditeljica, bili biste...

- Novinarka! Novinarstvo je moja ljubav još od srednje škole. Kao djevojčica svirala sam klavijature u rock-bendu i mislila sam da ću tamo zauvijek ostati. Kad sam postala malo starija, počeli su me zanimati strani jezici pa sam maštala o tome da postanem stjuardesa. Ali ipak s 15 ili 16 godina shvatila sam da je novinarstvo jedino što me zanima.

Obožavate šešire. Otkud ljubav prema njima?

- Kao klinki mama mi je često kupovala šešire i od tad su mi strast.

Koliko ih imate u svojoj kolekciji?

- U svojoj kolekciji imam ih preko trideset, iako neke nisam nikada nosila. Teško je pronaći priliku u kojoj bih mogla nositi damske šešire s velikim obodom.

Komentara 14

HR
hrchonne
08:45 02.08.2014.

E ajd molim te Edita , nemoj više. Ne trabunjaj majke ti. Trideset šešira , princ Harry... Dobro da je ovaj tekst ovako kratak jer bi dobio PTSP od ovakvih izljeva.

VU
vulgaris
08:52 02.08.2014.

Veću količnu gluposti u kraćem članku još nisam vidio.

DU
Deleted user
08:53 02.08.2014.

a da je siromašan ... kaj bi onda rekla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije