Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijamant na kamenu

Edin Džeko u tajnosti se oženio Amrom Silajdžić?

Edin Džeko
Foto: Instragram
1/3
26.07.2016.
u 09:40

Par je početkom godine dobio kćerkicu Unu

Je li bosanski dijamant stao na “ludi kamen”? Čini se kako se nakon pet godina veze Edin Džeko (30), uzdanica Rome i nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, oženio djevojkom Amrom Silajdžić (32).

Iako to nisu potvrdili, Amra je na svom profilu na Instagramu objavila “fotografiju s vjenčanja” uz prigodnu poruku: “Kada smo jedno uz drugo, ništa nas ne može zaustaviti”. Osim toga, na profil je uz prezime Silajdžić dodala i Džeko. Par je početkom ove godine dobio kćerkicu Unu.

Amra je još od 2000., kada je pobijedila na natjecanju Metropolitan Top Model, najpoznatija bosanskohercegovačka manekenka.

Iza nje je već jedan brak, sa srpskim poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem, s kojim ima desetogodišnju kćer Sofiju. 

 

Our B-day boy! 🎈🎉🎁🎊🎉🎈

A photo posted by Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) on

>> Edin Džeko ipak na izlaznim vratima, Roma ga se želi riješiti

Komentara 6

SI
Sidro123
12:46 26.07.2016.

Bas lijepo, neka im je sa srecom...

Avatar LaMer
LaMer
10:53 26.07.2016.

Džeko Bižuterijooooo ,e jesi nogometni lažnjak , nigde nisi ništa napravio i svak tko te kupio zažalio !

DD
Dunja_dusej
16:37 26.07.2016.

POGLEDAJTE TAJ LINK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012671837170 Dobar dan svima, željela bih vam skrenuti pažnju na ovoga čovjeka koji mi je puno pomogao u životu i izvukao me iz financijskih problema. Radila sam u jednom manjem poduzeću duže vrijeme, plača je bila ii više nego loša (minimalac) i nisam imala dovoljno za život dalje, te nakon nekog vremena postala sam tehnološki višak i dobila otkaz. Slučajno sam našla ovoga čovjeka na jednoj stranici. Vidjela sam da ga hvale, da je njima novčano pomagao i izvukao ih iz nekih životnih problema. Meni ništa drugo nije preostajalo nego da se javim njemu i probam doči do lake zarade kako nebi bila deložirana od strane FINA Banke. Kupila sam utakmicu od njega i ona je glatko prošla!! Od tada radim sa njim i mogu vam reći svima da čovijek pada nema, ako imate novačnih problema ili ako su vam potrebna dodatna sredstva koja možete lako zaraditi javite se njemu. Za više informacija pratite ga ili mu pošaljite samo poruku!! Hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije