Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki interes

Dubrovčani s nestrpljenjem čekaju Bajagin koncert. U Dubrovnik dolazi nakon 20 godina

bajaga
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/5
24.04.2014.
u 14:34

Svoju pozitivnu muzičku misiju Bajaga i Instruktori nastavljaju i dalje, a nedavno su osvojivši MTV nagradu za najvrćeniju pjesmu "Daljina,dim i prašina“ sa zadnjeg albuma pokazali da još uvjek vladaju regionalnom scenom.

Na veliko oduševljenje mnogih Dubrovčana, u njihov grad Dubrovnik nakon više od dva desetljeća dolaze Bajaga i Instruktori, gdje će na svom koncertu 30.travnja u Culture Clubu Revelin odsvirati najveće hitove od kojih su mnogi i dan danas dobro poznati svim generacijama.

Bajaga je već širom regije punio koncertne prostore, a u Dubrovnik se vraća nakon dugo vremena. Procjenjuje se da su Bajaga i Instruktori u dosadašnjoj karijeri prodali više od pet milijuna nosača zvuka

Foto: Grgur Žučko/pixsell

Foto: Pixsell

Svoju pozitivnu glazbenu misiju Bajaga i Instruktori nastavljaju i dalje, a nedavno su osvojivši MTV nagradu za najizvođeniju pjesmu "Daljina,dim i prašina“ sa zadnjeg albuma pokazali da još uvjek vladaju regionalnom scenom. Stoga i ne čudi veliki interes i zanimanje koje je dubrovačka publika pokazala za ovaj koncert.

>>Nakon više od dva desetljeća Bajaga nastupa u Dubrovniku

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
13:03 25.04.2014.

koja propaganda :))..izgrantirani dubrovčani s nestrpljenjem čekaju bajagin koncert..

HA
hajduk1966
14:27 25.04.2014.

Pomozite braci Srbima Jadno

DU
Deleted user
15:19 25.04.2014.

Sada treba uciniti pritisak sa svih strana, preko interneta i na lokalne vlasti da se koncert pjevacu kninskim chetnicima, ne odrzi u Dubrovniku, gradu koji je publika ovog pjevaca razarala mjesecima. Sve ostalo bila bi dubrovacka sramota !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije