Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava!

Dubioza kolektiv 24. kolovoza na najstarijem pivskom festivalu 'Dani piva Karlovac 2014.'

Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
22.07.2014.
u 15:50

Ulaz na festival 'Dani piva Karlovac 2014.' je slobodan!

Dubioza kolektiv 24. kolovoza na najstarijem pivskom festivalu 'Dani piva Karlovac 2014.'

Ovogodišnji najveći pivski festival 'Dani piva Karlovac 2014.' kreće 22. kolovoza na velikom prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Tijekom deset festivalskih dana, sve do 31. kolovoza brojne posjetitelje očekuje bogati glazbeno zabavni program, uz gastronomsku ponudu i naravno odličnu pivu.

Jedna od najpoznatijih grupa u regiji Dubioza kolektiv nastupit će 24. kolovoza na festivalskoj pozornici, a publika će uživati u pravoj glazbenoj poslastici punka, reggaea, duba, ska i rocka. Hitovima 'Kažu', 'Blam, blam', 'Kokuz', 'Volio BiH', 'Firma ilegal', 'Tranzicija' i mnogim drugim pokazali su da su u regiji, ali i šire jedan od najuspješnijih bandova današnjice. Njihov posljednji album 'Apsurdistan' zapalio je cijelu regiju, ali i glazbene kritičare koji su album nagradili najvišim ocjenama.

˝ Svirali smo puno puta na festivalima u okolini Karlovca, ali u samom gradu odavno nismo. Jako nam je drago da ćemo uskoro svirati u Karlovcu na jednom ovako velikom događaju, gdje ćemo imati prilike održati koncert pred brojnim posjetiteljima. Nakon koncerta ćemo i mi malo uživati i okusiti odličnu ponudu pive. ˝ - rekli su dečki iz Dubioze kolektiv uoči koncerta na Danima piva.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Kako su sami organizatori najavili ove godine biti će promjena u samom programu Dana piva, pa će se tako mijenjati izgled loakcije, pozornice će biti u većem broju, ukupno njih četiri. Na središnjoj pozornici nastupiti će neka od trenutno najvećih domaćih i regionalnih glazbenih imena..

Vizija samih organizatora, partnera i sponzora je da Dani piva do 2020. godine bude najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj. Ove godine ima i nekoliko noviteta, među kojima su edukativne degustacije piva, gdje će posjetitelji moći nešto novo i više naučiti o samoj kulturi piva.

24. kolovoza ne propustite koncert jedinstvene Dubioze kolektiv na Danima piva u Karlovcu!

Ulaz na festival 'Dani piva Karlovac 2014.' je slobodan!

>>Karlovcu Massimo, Hladno pivo, Dubioza kolektiv, Rozga...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije