Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od zime

Doris Vrečko odmara u egzotičnim krajevima, pogledajte s kim

Doris Vrečko
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
19.01.2017.
u 09:25

Voditeljica je na društvenim mrežama objavila fotografiju s odmora, a prijatelji su joj poručili da uživa i napuni baterije jer je to i zaslužila

Deseterostruka prvakinja Hrvatske u mačevanju, diplomirana kineziologinja i jedno od najljepših televizijskih voditeljica Doris Vrečko na društvenim mrežama je podijelila fotografiju s odmora u društvu dečka na egzotičnoj destinaciji. 

Njeni prijatelji poželjeli su joj da uživa u odmoru i napuni baterije, jer je to i zaslužila.

Doris ne govori često o privatnom životu i medijima nije htjela otkriti tko je mladić s kojom često šeće centrom i s kojim je sada pobjegla u toplije krajeve. Nerado je govorila i o zdravstvenim problemima koje je imala 2010. godine kada se na neko vrijeme i povukla iz javnog života i voditeljskih angažmana.

Prije dvije godine kada je na Novoj TV počela voditi emisiju "Time out s Doris" ispričala nam je kako se puno neistina pisalo o njenom zdravlju.

-Činjenica je da sam potkraj 2010. iz nepoznatih razloga pala u nesvijest i završila u bolnici. Liječničke pretrage nisu otkrile uzrok i tada nisam imala potrebu demantirati napise novinara koji su proizvoljno pisali o mojem zdravlju, a bili su neistiniti. Nisam željela tada, a ne želim ni sada, odnosno ne smatram potrebnim s javnošću dijeliti detalje iz svojeg života i cijenim sve koji to poštuju - rekla nam je tada. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije