Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još malo

Doris Pinčić Rogoznica pred porodom: Super sam!

Doris Pinčić Sanja Doležal
Foto: PR FOTO
1/2
04.02.2014.
u 14:38

Doris Pinčić Rogoznica svog bi sina mogla donijeti na svijet svakog trenutka. Termin poroda opasno se bliži, no Doris to ne brine...

Doris Pinčić Rogoznica svog bi sina mogla donijeti na svijet svakog trenutka. Termin poroda opasno se bliži, no Doris to ne brine. Naime, lijepa glumica otkrila je za Story da se osjeća sjajno.

– Super sam, a tako sam se osjećala kroz cijelu trudnoću, nasreću, nisam imala nikakvih problema. Do jučer sam radila, vodila sam zadnju emisiju na Narodnom radiju, prije porođaja. Posljednje sam vrijeme iskoristila za dogovore o novim poslovnim angažmanima. Ne planiram dugo ostati na rodiljskom dopustu, počet ću raditi čim prije budem mogla – ispričala je Doris.

Termin poroda je 14. veljače.

>>Trudnice, ovo je najbolji korak za zdravije sutra

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije