Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan rođendan

Dirljiva video-čestitka za 42. rođendan pjevačici Severini

severina
Foto: Facebook
1/9
21.04.2014.
u 12:58

Seve je rođena prije četiri desetljeća u Splitu, a njezina glazba veseli milijunsku publiku od početka 90-ih kad su izdani prvi hitovi poput "Tvoja prva djevojka" i "Kad si sam".

Jer sve prolazi, ostaje samo u nama, u srcima, u umu i fotoalbumu... Vole te tvoji prijatelji.

Poruka je to kojom su pjevačicu Severinu Vučković razveselili prijatelji i obožavatelji snimivši dirljivu video-čestitku za 42. rođendan lijepe pjevačice.

Video je objavljen i na službenoj Facebook stranici omiljene zabavljačice u regiji, a čestitke se samo nižu.

Seve je rođena prije četiri desetljeća u Splitu, a njezina glazba veseli milijunsku publiku od početka 90-ih kad su izdani prvi hitovi poput "Tvoja prva djevojka" i "Kad si sam".

>>Severina sa slatkim zekom čestitala obožavateljima Uskrs

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
matador007
13:07 21.04.2014.

Ako je rođena 21.4.1972.godine,onda ovim putem molim vrsnog novinara da mi objasni kako to ima 40 godina.Da ne griješim dušu,prestajem sa pisanjem!

DR
drugTitoforever
15:26 21.04.2014.

Ali nas zato dobro baniraju.... i to bez razloga. U tome su svjetski prvaci. Ni jedne novine ne mrze vise svoje citaoce od ovog zutila!

PO
Polarus
15:14 21.04.2014.

ako je elementarno znanje matematike tzv. "obožavatelja" ko ovog novinara... onda mi je sve jasno... ali bar je u jednom upravu... zabavljačica... i to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije