Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimni zapisi

Danijela Martinović predstavila je svoju knjigu 'Šalabahter života'

Danijela Martinović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/9
20.10.2016.
u 21:39

Pjevačica kaže kako je inspiraciju pronašla u svemu što je okružuje, a promociji njene knjige nazočili su brojni poznati.

Večeras je u kavani Johann Franck pjevačica Danijela Martinoć predstavila svoju knjigu poezije naziva "Šalabahter života". Ovo je knjiga intimnih Danijelinih zapisa, a u predgovoru knjizi napisala je kako je nadahnuće dobila u vlastitom životu, od neznanaca, slučajnih slika, iz svoje raspojasane mašte i apsolutno svega što je okružuje.

Knjiga je nastala u svega tri mjeseca i Danijela je u tom periodu svoje misli zapisivala na salvete, papiriće i sve što bi joj se našlo pod rukom. Predstavljanju knjige večeras su u kavani Johann Franck prisustvovali Iva Balent, Vjekoslava Huljić i njena kći Hana, Lana Pavić,Marija Borić, Ana Gruice, Karmela Vukov Colić i Nikša Bratoš. 

Komentara 1

SA
Samo17
03:41 21.10.2016.

Procitala i prijatno sam iznenadena. Toplo preporučujem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije