Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cafe

Danijela Martinović: Petar i ja se znamo jako posvađati, na krv i nož

cmc televizija
Foto: PR FOTO
1/2
27.05.2015.
u 21:00

Nakon više od deset godina od posljednje suradnje, Danijela Martinović je za pjesmu "Dežuraj" udružila snage s bračnim parom Huljić te predstavila romantičnu pjesmu u ritmu Bachate

Uvijek dobro raspoložena i nasmijana Danijela Martinović posjetila je studio Cafea te predstavila pjesmu s kojom će debitirati na CMC festivalu. Nakon više od deset godina od posljednje suradnje, Danijela Martinović je za pjesmu "Dežuraj" udružila snage s bračnim parom Huljić te predstavila romantičnu pjesmu u ritmu Bachate.

U razgovoru s voditeljicom Anom Radišić prisjetila se i svojih glazbenih početaka, nastupa s grupom Magazin kao i prvih godina svoje solističke karijere. Otkrila je i gdje je zapravo počela njena ljubav s Petrom Grašom te koliko se znaju posvađati.

>>Danijela Martinović i Petar Grašo uskoro će pred oltar!

>>Danijela Martinović i bračni par Huljić u novom pohodu na radijske etere

Komentara 1

DU
Deleted user
23:57 29.05.2015.

vjerujem ti da taj covjek ima tezak kriz stobom ali nemrem mu pomoc sam si ga natovario

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije