Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena

Danijela Martinović otkrila kako bi reagirala da Grašu pronađe u krevetu s drugom

danijela martinović
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/5
28.03.2017.
u 09:01

Pjevačica je u IN magazinu otvoreno odgovarala na škakljiva pitanja o vezi s Petrom Grašom

Pjevačica Danijela Martinović gostovala je u IN magazinu Nove TV i odgovarala na paprena pitanja. O tome jesu li muškarci bolji za volanom od žena, pjevačica je priznala da su muškarci na tom polju ipak nešto bolji.

– Muškarci su bolji vozači i kao žena moram to reći iako za volanom razbijam neke predrasude. Em što mi je auto velik, em što muški nagazim – kroz smijeh je priznala. 

Nakon ovog uslijedila su nešto paprenija pitanja, pa je Danijela morala odgovoriti što bi napravila kad bi svog dragog zatekla u krevetu s drugom.

– Rekla bih mu: 'Pa, da vidim kakva nam je cura, je l' nam zgodna?' Jer u tom trenutku to je naša cura – odgovorila je Danijela.

Sljedeće pitanje odnosilo se na vjenčanje i Danijela je morala odgovoriti što bi napravila da njezin dugogodišnji dečko Petar Grašo počne inzistirati na vjenčanju.

– Kad bi Grašo počeo inzistirati da se vjenčamo, odmah bih pobjegla iz stana – sa smiješkom je kazala pjevačica. 

>>Zamijenila more - snijegom! Pogledajte kako Danijela Martinović uživa na talijanskom skijalištu

>>Nina Badrić i Bernard Krasnić nakon četiri godine dobili crkveno poništenje braka

Komentara 11

OX
oxymoron
09:09 28.03.2017.

A s drugim?

NE
Nenadjebivi
10:03 28.03.2017.

Moje mišljenje je da je njihova tobožnja veza zapravo paravan .

SA
Samo17
00:38 29.03.2017.

Halo ljudi, pa ovo je samo zezanje...1, ovo je staro godinu dana; 2 emisija je zabavnog karaktera i Danijela se kao i obicno dobro snasla: 3 eh da je vecini biti ovakvog duha kao ona pa gdje bi nam bio kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije