Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo izdanje uoči festivala

Danijela Martinović ima novu frizuru, sviđa li vam se?

danijela martinović
Foto: PR FOTO
1/5
03.07.2015.
u 11:45

U tjednu Splitskog festivala glazbenica je iznenadila mnoge novom, kratkom i razigranom pixie frizurom

Prekrasna Danijela Martinović blista. U tjednu Splitskog festivala glazbenica je iznenadila mnoge novom, kratkom i razigranom pixie frizurom. Novi hit, brojni koncerti, ali i odmor s najdražima ispunit će Danijelino ljeto. Po povratku s jednog od vodećih regionalnih glazbenih festivala, sa Sunčanih skala u Herceg Novom, Danijela je promijenila prepoznatljivi izgled te najavila nova glazbena uzbuđenja.

Nakon dugo godina, promjena donosi osvježenje i polet, a Danijelina ljetna bajka bit će potpuna već ovog vikenda kada će u bijeloj, čarobnoj haljini modnog dvojca Arileo nastupiti na Festivalu s novim hitom Jednu za ljubav. Dugo očekivana bijela haljina zanimljive je konstrukcije, a bijela će joj boja dati mističnost kakvu zapravo priželjkujemo vidjeti na Danijeli.

Prekrasna pjesma Jednu za ljubav novi je hit zarazne melodije, koji nas vodi u skriveni svijet simpatične glazbenice. Po prvi puta uživo Danijela će pjesmu otpjevati u nedjelju, 5. srpnja, na Prokurativama. Glazbu za pjesmu, koja na prvu osvaja, napisao je Petar Grašo, tekst Neno Ninčević i Petar Grašo, dok aranžman potpisuje Remi Kazinoti. Za novi izgled Danijele zaslužna je stilistica Ivanka Varvodić, studio Kaleta.

>>Danijela Martinović objavila novi singl, tekst joj napisao Grašo

>>Petar Grašo snimio 2 spota za pjesmu ''Moje zlato''

Kako vam se sviđa frizura Danijele Martinović?

Komentara 3

U1
ursus_1212
18:54 03.07.2015.

Udaj se više..

ZA
zambezi
16:17 03.07.2015.

Odusevljen sam . Kao i njenim vjecnim nastojanjem da izgleda i ponasa se ko curica.

JO
johnny64
19:00 03.07.2015.

ok je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije