Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugogodišnja ljubav

Danijela Martinović i Petar Grašo uskoro će pred oltar!

danijela martinović petar grašo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
22.05.2015.
u 21:20

Jedan od najdugovječnijih domaćih estradnih parova svoju ljubav uskoro će okruniti brakom.

Danijela Martinović i Petar Grašo nakon 20 godina poznanstva i ljubavi odlučili su uploviti u bračnu luku. Sretnu vijest pjevačica je potvrdila za In Magazin.

-Neću vam otkriti detalje, ali bit će to vrlo brzo- kazala je samozatajno Danijela, dok se njen partner u pozadini zadovoljno osmjehivao.

Iako je sretan par u intervjuima često isticao da im ne treba službena potvrda ljubavi i da im papir ništa ne predstavlja čini se da su se ipak predomislili. Nakon vjenčanja zasigurno će stići i prinova koju oboje priželjkuju. Budućim mladencima želimo svu sreću!

>>Danijela Martinović i bračni par Huljić u novom pohodu na radijske etere

>>Danijela Martinović zablistala na otvorenju Cro A Portera

Komentara 14

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
22:47 22.05.2015.

Nakon 20 godina im odjednom znaci brak nesto? Dajte molim vas sa tim spikama. Ako ih vec furate, furajte do kraja. Inace je samo tjesenje i laganje samom sebi zbog onog drugog partnera kojem se bas i nece...

AS
a_sutra
22:39 22.05.2015.

...sve najbolje u braku...

FA
Fatty
00:31 23.05.2015.

Šta o tome misli Dino? Zar se njega ništa ne pita?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije