Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dežuraj

Danijela Martinović i bračni par Huljić u novom pohodu na radijske etere

danijela martinović
Foto: PR FOTO
1/4
23.04.2015.
u 14:46

Novo glazbeno osvježenje u hrvatskom radijskom eteru pjesma je Dežuraj koja će od danas ući u sve domove i srca slušatelja diljem regije

Nakon više od deset godina pobjednički tandem bračni par Huljić i glazbenica Danijela Martinović ponovno su zajedno. Novo glazbeno osvježenje u hrvatskom radijskom eteru pjesma je Dežuraj koja će od danas ući u sve domove i srca slušatelja diljem regije. Novi zvuk splitske umjetnice najavljuje uzbudljivo razdoblje, u kojem nas osim hit pjesme očekuju i brojna druga iznenađenja.

“Pjesma je potpuno drugačija od svega što se trenutačno sluša. Obostrana želja bila je kreirati jedan potpuno novi zvuk i glazbeni pravac. To naravno nije lagan posao ali je vrlo izazovan i kreativan a Tonči Huljić i njegov tim su obavili sjajan posao i jedva čekam da ju podijelim sa slušateljima i mojom vjernom publikom u cijeloj regiji.“ – izjavila je glazbenica Danijela Martinović.

Motivirani svjetski poznatim ritmom Bachata nastala je pjesma Dežuraj koja otvara jedno potpuno novo poglavlje u karijeri jedne od najcjenjenijih regionalnih umjetnica. Glazbu je napisao Tonči Huljić, tekst Vjekoslava Huljić, a za aranžman je uz Tončija glavnu riječ vodio producent Dušan Vasić.

Ovih dana Danijela je završila i snimanje spota za pjesmu Dežuraj. Priča je smještena u davne pedesete i početak šezdesetih a inspirirana je kriznim periodom u braku između glumice Grace Kelly i princa Rainiera trećeg. Režiju novog spota potpisuje Dario Radusin.

>>Danijela Martinović zablistala na otvorenju Cro A Portera

>>Danijela Martinović u zagrljaju šeika

Komentara 3

SA
samoborka
22:57 23.04.2015.

Probala se sirota razgolititi..pa joj nije islo tako. Pa je onda krenula tuliti narodnjacke note..pa joj nije islo. Pa je probala oplesti po juznoamerickom ritmu..pa joj ni to nije islo. Pretanasan je to glasic. A uz to je cvrsto stekla imidz simpaticne curice i ocito ne moze pobjeci od njega. Zato je povratak Huljicu logican potez. i vjerojatno najbolji za nju.

OK
okus
07:58 24.04.2015.

Koma kaj je tu novo osim loseg turbo folka s tim piskutavim glasicem? Ponavljam. Koma , uzas!😝😝😝

KL
Koka_Loka
09:35 23.05.2015.

Prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije