Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran privatni život

Daniel Popović: Živim u strahu, bivša me želi strpati u zatvor

Daniel Popović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
17.04.2017.
u 13:08

Pjevač poznat po hitu "Julie" s kojim je 1983. osvojio četvrto mjesto na Eurosongu za Dnevni Avaz priča o sudskom sporu s bivšom suprugom Sandrom i situaciji na glazbenoj sceni u regiji

Daniel Popović je kao predstavnik bivše Jugoslavije na Eurosongu održanom 1983. godine u Münchenu osvojio četvrto mjesto s pjesmom "Julie", a povodom ovogodišnjeg Eurosonga koji se održava u svibnju u Kijevu dao je intervju za Dnevni avaz u kojem je pričao o karijeri i privatnom životu.

Popović je u razgovoru rekao da mu je nastup na  Eurosongu bio izvor velikog stresa i prekretnica u njegovoj karijeri.

- "Julie" je simbol jednog vremena i u meni osobno i kod mnogih drugih budi konkretno jasno određenu sliku, zvuk,  osjećaj, misao, sjećanje i asocijaciju na ono vrijeme. 
"Julie" je izdržala sve izazove onog vremena i zauvijek sačuvala svoju ljepotu i razigranost. Preživjela je i ušla u legendu zlatnih osamdesetih - kaže Popović. 

Eurosong i dalje prati i bodri izvođače koji su mu favoriti,te kaže kako bi na ovom natjecanju trebalo vratiti pjevanje uživo a ne na playback. U intervju se prisjetio i odrastanja u Crnoj Gori, a osvrnuo se i na situaciji na glazbenoj sceni u regiji te je istaknuo kako se dosta melodija krade od autora iz susjednih nam zemalja.

- To sam osjetio na svojoj koži od kolega u Hrvatskoj i Srbiji, gdje su me baš pokrali, a dobili su i nagrade za te pjesme. Obogaćeni smo samo krađom pjesama, jer sada imamo mogućnost. Oni koji su na Jadranu koriste talijanske, oni  na istoku bugarsku, tursku, grčku muziku. Dosta naših poznatih autora koristi te segmente. To me užasava.- kaže Popović

Iza njega je buran privatni život. Iza sebe ima tri propala braka i trenutno je u četvrtom braku, a sudski se spori s bivšom suprugom Sandrom.

- Sudili smo se oko alimentacija i to sam izgubio, jer nijednog mog svjedoka sud nije želio prihvatiti.  Moju odvjetnicu je sud kaznio sa 7.000 kuna, jer je protestirala. Prošle godine mi je u vrlo negativnom kontekstu  spominjala moju majku i to me je strašno pogodilo. Do sada sam šutio zbog djeteta, sina Dominika.  Išao sam i na utvrđivanje očinstva i smatram da sam prevaren. Prijavila me je kao da sam je tukao, ali je sud tu njenu prijavu odbacio. Ona je napisala knjigu u kojoj me blati. Bio sam prestao plaćati alimentaciju, ali sam poslije sve izmirio. Želi me strpati u zatvor i zbog toga živim u stalnom strahu. Sa sinom nemam kontakt sedam godina. On sada ima 17 godina i vrijeme je da porazgovaramo kao odrasli ljudi - zaključio je glazbenik. 

>>Bračni par Novković predao papire za razvod: 'Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome'

>>Ovo mi je najsretniji dan u životu! Bivša manekenka na neobičan način proslavila razvod

Komentara 12

TV
tv5378
15:00 17.04.2017.

Danijele pokusaj se uclaniti u partiju,vidi primjer Lalovca.

DU
Deleted user
13:46 17.04.2017.

alimentaciju plaća znači pravna država funkcionira, a uleti ti u peti brak novković ti puše za vratom

NE
Nenadjebivi
14:09 17.04.2017.

Meni je Danijel simpatičan lik , ono ostarjela propuvala umišljena pjevačka zvijezdica koja živi u prošlosti i sječanju na mladenačke dane kratkotrajne slave sada već davnih 80-ih a proslavila se sa tim jednim hitom zaraznih stihova i još snimio parpar sl.pjesmuljaka recimo meni se sviđa ona zaboravio sam kako se zove ali ide " opasna si kao droga a volim te ko samog boga ..." , a još kad je bio u onom realitiju prije više godina vidi se koliko je propuva i živi u raznim iluzijama ali to je baš onako zanimljivo u neku ruku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije