Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički nastup

Dance kraljice Minea, I. Bee i Ella publiku vratile u devedesete

dance
21.11.2015.
u 12:51

Kao i prije 20 godina u plesnom zanosu i sa zavidinim izgledom podigle su zagrebačku publiku na noge

Sinoć su u Green Goldu devedesete ponovno oživjele  nekadašnje kraljice hrvatske dance scene - Ella, Minea i I. Bee.

Hitovi dance 90-tih poznati su i novijim generacijama, pa ne čudi što su se mnogi zarazili pjevnim, jednostavnim notama i subote proveli  u dance bitovima do rane zore. 

Kao i prije 20 godina u plesnom zanosu i sa zavidinim izgledom podigle su zagrebačku publiku na noge. Instant hitovi koji su prema nekima trebali pasti u zaborav već nakon par godina i dan danas se pjevaju

Prva je na stage u svom markantnom stilu skočila Ella i pjesmom „Iza ponoći“, pomognuta plesačicama, dala gas ludom dance tempu. Uslijedilo je par njenih hitova, ali i hitova njenih kolegica iz tog doba pa su se mogle čuti i pjesme ET-a, Kasandre, grupe Mandi i mnogih drugih. Najveće iznenanđenje večeri bio je njen nastup sa sestrom kada su zajednički otpjevale hit Nine Badrić i Emilije Kokić „Ja sam vlak“ i time još dodatno podigle tempo.

 - Kada sam pustila glas i čula publiku kako sa mnom pjeva „Iza ponoći“ vratila sam se u 90-te i imala sam osjećaj da je vrijeme stalo! Atmosfera je bila fenomenalna, a gotovo sam zaplakala od sreće kad mi se na bini pridružila sestra koja je jučer i diplomirala" prepuna emocija ispričala  je nakon nastupa Ella

Nakon Elle na stage je u svom razdraganom stilu stupila Minea i sa hitom „Rano“ pozdravila publiku. Nakon toga su uslijedili hitovi „Vrapci i komarci. „Uberi ljubicu“, „Da me oće Stipe“ koje je zdušno otpjevala  s publikom. 

 - Neopisiv je osjećaj izaći na binu i vratiti se u vrijeme 90-tih, gledati neke nove generacije koje znaju tvoje hitove. Raširila sam ruke ko Mišo i pustila se “onom“ osjećaju kada svi pjevaju sa tobom“, ushićeno je izjavila  Minea koja je bila oduševljena publikom.

Šećer na kraju bio je nastup atraktivne I. Bee. Uskočila je na binu u ljubičastom odijelu i fraku da bi kasnije završila u oskudnim vrućim hlačicama pokazavši svoju formu i u stasu i sa zavidnim vokalom, u glasu. Uslijedili su njeni hitovi „Šumica", "Godinama", "U krvi imam te" , "Žena devedestih"...a i obrada u dance stilu hita „ Pjevam danju pjevam noću“ Zdravka Čolića. 

 - Radim punom parom, a pred zagrebački koncert sam zbog brojnih obaveza smršavila 7 kilograma, pa ponovno imam liniju kao srednjoškolka. Noćas sam s publikom jednostavno zajedno disala i baš mi je bio gušt s njima ponovo plesati veselu koreografiju uz "Šumicu" - kazala je kroz smijeh vatrena I.Bee

>> 'Htjela sam biti teta 
u vrtiću, a sada sam pjevačica i voditeljica'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Azriel
Azriel
17:27 21.11.2015.

cajke.....

GR
grodar
13:10 21.11.2015.

Neznam koja mi je odvratnija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije