Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U TVORNICI

Kedžo je pokazao da je pred njim svijetla budućnost

Zagreb: Damir Kedžo u Tvornici kulture održao prvi samostalni koncert
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/8
14.02.2017.
u 23:13

Nije se mladi Omišljanin sramio ni svoje prošlosti, pa je otpjevao "365", uspješnicu iz perioda boybanda Saša, Tin i Kedžo

Damir Kedžo svojim je prvim velikim koncertom u Zagrebu pokazao zašto je jedan od naših najboljih vokala, ali i vrstan zabavljač, koji je nedavno i pobijedio na popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato. Koncert u Tvornici kulture počeo je obradom pjesme "All By Myself" Erica Carmena, s kojom je pobijedio na pjevačkom natjecanju u Rusiji. Slijedili su njegovi aktualni hitovi poput "Ronim na dah" i "Korijen u pijesku", ali i brojne obrade - "Sexbomb", "Crazy", "September"...

Kedžo je vrlo brzo razbio tremu i zaplesao na pozornici, a ubrzo su mu se na njoj pridružile i gošće - Lu Jakelić, Ivana Husar Mlinac i Zsa Zsa, s kojom je otpjevao "Sve u meni budi se", pobjedničku pjesmu s ovogodišnjeg Zagrebfesta. Nije se mladi Omišljanin sramio ni svoje prošlosti, pa je otpjevao "365", uspješnicu iz perioda boybanda Saša, Tin i Kedžo, a predstavio je i prvi singl na engleskom pjesmu "Not A Crime". 

S obzirom na njegove glasovne mogućnosti i scenski nastup, Kedžo bi vrlo lako mogao i uspjeti na europskoj sceni.

>> Damir Kedžo s pjesmom 'Sve u meni se budi' nastavlja nizati uspjehe

>> Je li vrijeme za mušku 'pilulu'? Kedžo je ipak za prezervativ jer se boji nuspojava

Komentara 2

KT
komen_tar
23:59 14.02.2017.

Sta je vise s tim Kedzom, svaka druga vijest o njemu.

PA
papanman
10:47 15.02.2017.

Najveća medijska "zvijezda" ne uspije napunit ni pola Tvornice; očito medijsko silovanje naroda sa njegovim likom i djelom nije urodilo plodom da ljudi dođu na koncert. Sve od reda medijske zvijezde bez pokrića, čiji rad među publikom nema nikakav domet al bitno da nam ih uporni nameću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije