Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Pogledajte najpoznatiju obradu Damira Kedže uz pratnju plesača studia TransForm!

transform
Foto: PR FOTO
1/6
30.07.2015.
u 17:37

Ovoga puta ujedinio je snage s plesačima Plesnog studia TransForm te su zajedno snimili glazbeno plesni video jedne od Damirovih najpoznatijih obrada – pjesme Try pjevačice Pink.

Jedan od najljepših vokala hrvatske glazbene scene, Damir Kedžo, svojim obradama poznatih hitova već neko vrijeme oduševljava publiku.

Ovoga puta ujedinio je snage s plesačima Plesnog studia TransForm te su zajedno snimili glazbeno plesni video jedne od Damirovih najpoznatijih obrada – pjesme Try pjevačice Pink. Svoju suradnju uživo su prikazali na Plesnoj produkciji PS TransForm održanoj u lipnju u Kulturnom centru Travno, a kako to izgleda kada se na sceni spoje glazbeni i plesni talenti, može se pogledati u videu. Koreografiju je osmislila Ivana Rončević, a koncept i režija djelo su Davora Ćikovića. U videu pleše 60 plesača višestruko nagrađivanog Plesnog studia TransForm koji su svoj talent pokazali pred kamerom Tine Kadoić. 

>>Damir Kedžo operirao čeljust i dobio novo lice

Komentara 3

FR
franeeee
21:14 30.07.2015.

BRAVOOOOOO KEDZOOOOOOO MA BRAVO, kada ce se ove razno razne muske i zenske Severine i neznam vise kako da ih nazovem maknuti sa nase scene da ovakvi mladi ljudi mogu pjevati i da nasa djeca rastu uz takve pjevace, a one one cajke i cajkane, ma bravooooo Damire kapa do poda! Bravo i za ove malde plesacice i plesaca, bravo !

MD
majčina dušica
08:58 06.10.2015.

Bravo!!!

MT
mladen.turcic
09:12 06.10.2015.

meni dosadne pjesme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije