Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14. svibnja

Dalmatinska pisma Zagrebu za dušu: klape Maslina, Šufit i Cambi u Lisinskom

Klapa Cambi
Foto: Promo
1/4
17.04.2015.
u 11:39

Njima će se pridružiti gosti Tedi Spalato i Marko Škugor što jamči apsolutni vokalni užitak za sve posjetitelje. Koncert koji organiziraju diskografska kuća Scardona i Večernji list bit će na najvišem produkcijskom nivou

Melankolični stihovi koje nosi mediteranski štih i posvećeni su ljubavi, kamenu i maslini, prožet će dvoranu Vatroslava Lisinskog 14. svibnja.

Od popa do a capelle

Datum je to koji svi zaljubljenici u dalmatinsku pjesmu trebaju crvenom bojom označiti u svom kalendaru jer se u kultnoj dvorani sprema glazbena poslastica u režiji klapa Šufit, Maslina i Cambi (Kaštel Kambelovac). Njima će se pridružiti gosti Tedi Spalato i Marko Škugor što jamči apsolutni vokalni užitak za sve posjetitelje. Koncert koji organiziraju diskografska kuća Scardona i Večernji list bit će na najvišem produkcijskom nivou uz dojmljivu scenografiju koja će uz pjesmu davati još veći dojam Dalmacije u Zagrebu.

– Radujemo se svakom dolasku u Lisinski. Za nas je to ozbiljan, kritički osviješten auditorij. Pamtim dosta nastupa i nikad nam nije bilo svejedno. Publika od svakog izvođača mora dobiti i ono glazbeno cijenjeno i ono što je možda glazbeno lako i probavljivo – kaže Hrvoje Lozančić iz klape Cambi te dodaje da je u nastupu klape najvažnija lijepa pjesma i ugođaj.

– Ali, ako se netko ustane i zapleše, nećemo mu zamjeriti. Ako se atmosfera otme kontroli, ne smeta – poručuje Hrvoje. Dolasku u Zagreb raduju se i dečki iz klape Šufit čija će pjesma “Ne diraj moju ljubav” zasigurno izazvati najburnije reakcije publike.

– Bit će tu pjesama s našeg pop-albuma, ali i a capella skladbi. A sigurno ćemo naći vremena i za kavu s prijateljima u Tkalčićevoj ili Bogovićevoj. To nam dođe kao ritual – kaže Zdeslav Mišurac, drugi bas klape Šufit. Jedno od najiskusnijih imena kada je klapska glazba u pitanju, šibenski slavuj Branko Bubica, kaže da veselje zbog koncerta vlada i među članovima klape Maslina.

Smijeh i zabava

– I danas, nakon toliko godina, osjećam silnu odgovornost i tremu, ali i želju da osjetimo i bilo zagrebačke publike. Odavno u Lisinskom nismo imali koncert. Učinit ćemo sve da publici bude zabavno i veselo. Svima nam treba uživanja u glazbi, opuštanja i smijeha, a klapa Maslina to je specijalizirala. Jamčimo smijeh i dobru zabavu – kaže Bubica te tako šalje najbolju pozivnicu za sve ljubitelje klapa.

Ulaznice (po cijeni od 120, 140 i 160 kuna te VIP za 190 kuna) mogu se kupiti od danas na blagajni dvorane Lisinski i u diskografskoj kući Scardona (Srebrnjak 64) gdje kupce čekaju posebne pogodnosti, poput popusta na CD-e iz bogate Scardonine ponude. Važno je napomenuti i da se ulaznice za najbolja mjesta u dvorani kupuju isključivo u Scardoni.

Rezervirajte svoju ulaznicu, izaberite bolja mjesta na www.scardona.hr

Komentara 1

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
19:39 18.04.2015.

A kad će "Suza za zagorske brege" zapalit poljud?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije