Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 godina tour

Crvena Jabuka otkrila imena gostiju velikog slavljeničkog koncerta

'07.04.2011., Visnjevac 3, Zagreb - Na otvorenju Excelente bara Crvena jabuka promovirala je novi album Za tvoju ljubav. Ante Gelo, Igor M. Ivanovic, Dalibor Marinkovic, Kresimir Kastelan, Drazen Zeri
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
02.03.2015.
u 09:39

Povodom koncerta u Zagrebu, 13.03., a koji Crvena Jabuka priprema u sklopu svoje slavljeničke turneje, Žera je odlučio otkriti prijatelje i goste koji će mu se pridružiti na pozornici u Ciboni.

Crvena Jabuka puno je prošla tijekom dugih 30 godina karijere, iza njih su mnoge pjesme uspješnice, mnoge divne suradnje, ali i ostvarena prijateljstva koja traju dan danas. Među prijateljima svakako se ubrajaju i Željko Bebek, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Antonija Šola, Antimon, Karlo Martinović, Enis Bešlagić, a upravo oni, pridružit će se grupi na pozornici u Zagrebu.

Neka imena ipak nisu još otkrivena jer kako Žera kaže, ne možemo otkriti sve odjednom.

Koncert u Zagrebu bilježi odličnu prodaju, što je samo dokaz kako je grupa sa razlogom toliko godina na sceni te koliko veliku podršku imaju u svojim obožavateljima.

 Ulaznice

Ulaznice za prvi koncert ove slavljeničke turneje 'Tamo gdje ljubav počinje', se nalaze u prodaji, po cijeni parter 80 kn, tribina 99 kn, u sustavu www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima http://www.ticketshop.hr/hr/prodajna-mjesta/

>>Crvena jabuka slavi 30 godina karijere turnejom 'Tamo gdje ljubav počinje'

>>'Mi ne pravimo razliku između koncerta u Donjoj Motičini ili Parizu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije