Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobri kao Il Divo

Četiri tenora oduševila na Platou Gradec: 'Ovaj koncert ćemo pamtiti!'

Četiri tenora
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/16
31.08.2016.
u 22:47

Publika im gotovo nije dala da odu s pozornice. Nakon tri bisa i otpjevane "O sole mio", tenori su ispraćeni ovacijama.

Četiri tenora održali su obećanje nakon svog prvog koncerta u Zagrebu koji je prekinut zbog kiše, i održali koncert za pamćenje na prekrasnom prostoru Platoa Gradec. Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić-Peco su uz pratnju maestra Jurice Karuze na klavijaturama pjevali su poznate standarde poput "Golubova" Ive Robića, Oliverove "Cesarice" ili Cocine "Vilo moja", ali i arije kao što su "Nessun Dorma", napolitanske klasike kao što je "Funiculi Funicula" ili čuvenu ariju "Chittara Romana" Claudia Ville.

Na nekim pjesmama im se pridružila i publika, koja im gotovo nije dala da odu s pozornice. Nakon tri bisa i otpjevane "O sole mio", tenori su ispraćeni ovacijama.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

- Još smo puni dojmova i emocija. Hvala publici koja nas je tako toplo ispratila. Iza nas je puno koncerata ovog ljeta, no ovaj ćemo pamtiti, kazao je Đani Stipaničev, koji se ponovno pokazao kao dobar zabavljač, pa je između pjesama zabavljao publiku šalama, poput pravog stand up komičara.

Četiri tenora su ovim koncertom ponovno pokazali kako svojim glasovnim sposobnostima mogu stati uz bok poznatim svjetskim projektima kao što su Il Divo.

>>Koncert za dušu pod zvijezdama na Platou Gradec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije