Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
singl dobio i spot

Bruno Krajcar i Mila Elegović snimili spot za pjesmu 'Jednog ljeta u Puli'

mila elegović, Bruno Krajcar
Foto: PR FOTO
1/3
21.04.2015.
u 18:29

Naša poznata glumica Mila Elegović i svestrani pulski skladatelj i kantautor u pjesmi ''Jednog ljeta u Puli'' oblikuju glazbeni doživljaj, emotivni suvenir o argonautskom gradu

Pula, rodni grad Brune Krajcara, kojoj je posvetio svoju najnoviju pjesmu "Jednog ljeta u Puli", grad je nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju. Sjaj Arene i drugih spomenika, znana i skrovita mjesta grada i prekrasni lungo mare tek su dio okvira pripovijesti što se kroz vrijeme okreću i nadopunjuju u zajedničkoj memoriji.

Naša poznata glumica Mila Elegović i svestrani pulski skladatelj i kantautor u pjesmi ''Jednog ljeta u Puli'' oblikuju glazbeni doživljaj, emotivni suvenir o Argonautskom gradu. Ljubav i ljeto, memorijabilije Grada, označene filmskim festivalom, prožimlju se kao glazbena razglednica. Brunov i Milin senzualni glas, poetika teksta Daniela Načinovića te iznimni ugođaj muziciranja Big band orkestra Mirona Hausera pjesmi udahnjuju evergrinski izričaj pružajući slušatelju univerzalnu ljubavnu poruku.  

– ''Jednog ljeta u Puli'' je skladba u koju je utkana ljubav prema umjetnosti i gradu, zvučna kreacija u koju slušatelj s lakoćom ugrađuje svoju imaginaciju. Tekst potpisuje Daniel Načinović, glazbu moja malenkost, a aranžman Miron Hauser, dok je snimatelj Aldo Spada – rekao je Bruno Krajcar.

Ovih dana snimljen je i videospot za aktualni singl, a osim brojnih prepoznatljivih mjesta u Puli, za kadrove videa odabrali su i predivne Brijune te stari Cadillac koji zaokružuje estetsku sliku koju su željeli prikazati.

Režiju spota potpisuje Lens Media iza koje stoje Lara Kozliček i Dren Kastriote Sadikaj, koji su odgovorni i za scenarij, produkciju i postprodukciju. Asistenti Lens Medije su Alen Herceg i Katarina Herceg. "Make up by Tea", za frizuru je zaslužna Samanta Šelemba.

Spot je realiziran pod pokroviteljstvom hotelske kompanije Arenaturist Pula – kompanije sa 40 godina iskustva pružanja turističkih i ugostiteljskih usluga u svojim hotelima, turističkim naseljima i autokampovima smještenima na prestižnim lokacijama u Puli i Medulinu.

>> Mila Elegović dijelila besplatne zagrljaje prolaznicima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije