Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najtraženija uloga

Brie Larson izabrana za ulogu kapetana Marvela

Brie Larson
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
1/4
25.07.2016.
u 14:06

'Zovite me kapetan Marvel'

Glasine su točne, šefovi studija Marvel Cinematic Universe izabrali su Oscarovku Brie Larson za ulogu Carol Danvers, pilotkinje ratnog zrakoplovstva koja je doživjela nesreću i u kojoj je njezin DNK poprimio karakteristike izvanzemaljskog, piše britanski Telegraph

Dvadesetogodišnja glumica vrlo je zadovoljna jer je dobila jednu od trenutačno najtraženijih uloga među hollywoodskim glumicama. 

Oduševljenje je podijelila s obožavateljima na svojem profilu na Twitteru. Ispod fotografije je tvitala: "Zovite me kapetan Marvel!"

Riječ je o prvome filmu studija Marvel, a njegovi šefovi informaciju su objavili u subotu na najvećem sajmu stripa u San Diegu

Mjesecima se nagađalo da bi superheroj iz Marvelova stripa mogla biti upravo Larson. Studio je najavio snimanje filma o kapetanu Marvelu još 2014., uz informaciju da će glavnu ulogu igrati žena. Junakinju sa supermoćima gledatelji će na velikim ekranima moći vidjeti 2019.

Brie Larson Oscara za najbolje žensko glumačko ostvarenje 2016. dobila je za ulogu u emotivnom trileru "Soba", o majci i sinu zarobljenima u prostoriji od devet četvornih metara bez prozora.

>> Marvelov blockbuster najgledaniji je film u Americi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije