Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Don Juan

Bora Đorđević zavodi: Razveo se od 28 godina mlađe žene, već ima novu curu

riblja čorba
Foto: Facebook
15.04.2014.
u 07:32

Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre te već ima novu odabranicu...

Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre te već ima novu odabranicu. Aleksandra Đorđević poželjela je Bori više uspjeha u novoj ljubavi, piše Blic. - Istina je da smo se razveli. To nije ništa čudno, ljudi se svakodnevno razvode. Nema potrebe više pričati o tome, izjavila je Aleksandra. Bivšem suprugu poželjela je sve najbolje sa novom djevojkom.

A nova djevojka već je pronađena. Iako u godinama, Bora živi kao pravi mladić. Njegova nova odabranica dolazi iz Slovenije. - Nikad se nisam bolje osjećao, non stop sam na relaciji Srbija - Slovenija. U Sloveniji postoji žena koja mi je ukrala srce. Kad nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam što kriti, neka zna cijeli svijet, izjavio je Bora u jednoj televizijskoj emisiji.

>>Bora u Čakovcu: 'Tko kaže da Čorba ne ide u Hrvatsku'

Ključne riječi

Komentara 6

PO
portugisac
08:02 15.04.2014.

Imao sam mučninu i baš mi je ovaj članak pomogao da ispraznim želudac i sad se super osječam. Baš vam hvala na jutarnjem zagađivanju večernjaka. Pogotovo ova slika iz Čakovca je vrhunac svega. Takove stvari mogu pisati samo oni koji neznaju šta je i ko je bio Bora Čorba.

Avatar R2D2
R2D2
08:22 15.04.2014.

Hvala Večernjem što dodnosi jedan Hrvatima toliko bitan detalj iz života deklariranog četnika. Je li vama jasno zašto između ostalog padaju naklade tiska? Jedan razlog su upravo ovakvi članci.

DU
Deleted user
08:57 15.04.2014.

Bilo koja osim banana država, bi ovakvog spremila momentalno u zatvor čim bi prešao njene granice zbog širenja mrženje i huškanja na zločine... Za nagradu za ovaj vaš uvlakački članak slijedećih mjesec dana ne kupujem tiskano izdanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije