Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEŽBANJE SE ISPLATILO

Bezglava neman: Luka Nižetić se pohvalio besprijekornim torzom

Luka Nižetić
Foto: Instagram/Luka Nižetić
1/4
29.12.2016.
u 17:29

– Bezglava neman! Hvala Robertu Blaževiću na rezultatima! Sad mogu na godišnji – napisao je Luka pored fotografije, i zaradio dvije tisuće likeova i puno pozitivnih komentara, ali i pohvala njegovu treneru

Luka Nižetić se osim hitovima na top-listama može pohvaliti i besprijekornom formom. Pjevač je pobijedio i u show "Ples sa zvijezdama", a u intervjuima je više puta kazao kako mu je svakodnevni odlazak u teretanu obavezan. Danas je tako pratiteljima na Instagramu pokazao svoj torzo i dokazao da se trening isplati.

– Bezglava neman! Hvala Robertu Blaževiću na rezultatima! Sad mogu na godišnji – napisao je Luka pored fotografije, i zaradio dvije tisuće likeova i puno pozitivnih komentara, ali i pohvala njegovu treneru.

Nadamo se ipak kako se Luka na godišnjem neće puno opustiti...

>>Luka Nižetić zdravo kuhao, a učenica mu otpjevala pjesmu

Ključne riječi

Komentara 5

U1
ursus_1212
01:07 30.12.2016.

Što kaže dečko? jeli još u ormaru?

PS
popevke sAm slagal
09:58 30.12.2016.

Koji hitovi? Koliko košta ovakav članak?

DU
Deleted user
18:42 29.12.2016.

ahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije